maandag 17 juni 2013

Etos Zomer Musthaves (strandtas + arm candy)

Dacht ik even dat de zomer echt begonnen was, viel het deze week toch wel weer een beetje tegen. Omdat ik toch echt een beetje de zomer in huis wil houden vind ik het toch wel erg leuk om hier en daar een vrolijke accessoire aan mezelf te hangen. Etos helpt daarbij en heeft onwijs leuke zomer musthaves. Vandaag laat ik deze geweldige multifunctionele tas zien en show ik de super leuke armbandjes die je nu van Nivea bij de Etos gratis kan krijgen.Etos heeft samen met Nivea een super leuke aanbieding. Bij aankoop van een Nivea product krijg je nu 2 armbandjes er gratis bij. Zo heb je al snel wat leuke kleurtjes om je arm. Er zijn totaal 15 verschillende varianten. Elk met een ander kleurtje of patroontje. Hierboven draag ik een vijftal groene en blauwe armbandjes.


Om mijn andere arm had ik nog vijf vrolijke armbandjes om. Hier wat meer de roze, rode en gele accenten. Ze zijn makkelijk om te doen en passen erg leuk bij elkaar. De meesten hebben zilveren accenten van kraaltjes en ringetjes.

Zo een aantal armbandjes bij elkaar vind ik echt onwijs leuk lijken. Het maakt je zomers outfit echt even af. Tot en met 23 juni heeft nivea 30% korting op alle zonneproducten en krijg je 2 armbandjes er gratis bij.


Wat mij direct opviel toen ik de berichten van Etos binnenkreeg was deze geweldig leuke strand tas. Hij is in vier kleuren verkrijgbaar, rood, blauw, oranje en deze leuke roze. Ik vind hem zo onwijs lekker in formaat. Hij is stevig en groot, er zitten een paar handige vakken in en hij draagt onwijs prettig om de arm.


Ik denk dat ik op bovenstaande foto de meest realistische kleur heb. Omdat het een opvallende roze kleur is, is hij lastiger op de foto te krijgen. Hij heeft verschillende lichtbruine nep leren accenten. Het enige minpuntje aan deze tas vind ik die accenten, want ze zien er helaas erg nep uit. Maar wat wil je ook, hij kost €6,99. Ook hier geldt op=op, dus wil je er 1, wees dan snel.


Ik vind hem zo makkelijk om mee te nemen dat ik hem eigenlijk elke dag nu mee heb. Er past zoveel in, zelfs mijn laptop en camera passen er in. Het is echt een mooi groot formaat strandtas, maar ik vind hem gewoon erg handig voor eigenlijk alles, ach ja en dan neem ik de neppe leren accenten maar voor lief :D

Q: Wat vind jij van de Etos zomer Musthaves?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.