woensdag 19 juni 2013

Gekleurde mascara - Own it, Rock this summer!


De trend van deze zomer is gekleurde mascara. Je ziet het bij zo onwijs veel merken, de ene kleur nog gekker dan de ander. Bourjois komt nu ook met een paar leuke gekleurde mascara's. Stiekem droeg ik zo nu en dan al eens een paarse variant als ik bij Sephora aan het werk was. Maar vandaag laat ik een subtiele groene kleur zien die echt heel goed draagbaar is en je ooglook net even een twist geeft.


Bourjois is deze zomer met een paar leuke gekleurde varianten van Volume Glamour Max mascara's gekomen die speciaal voor de vakantie is. Ik heb de kleur 54 green lagoon, maar er zijn nog een leuke paarse, blauwe en een standaard zwarte. 


Omdat het een speciale 'holiday' editie is, is hij in een kleinere flacon uitgebracht. Zo past hij makkelijk in je toilettas en gaat erg makkelijk mee. Toch heeft Bourjois een inhoud van 6 ml. gehouden, dus een mascara die niet direct op is!

Ik moet zeggen dat ik de haren en de vorm van de borstel erg fijn vind. Hij brengt de mascara makkelijk aan en komt bij mij niet snel tegen de huid aan.


Hier zie je de mascara aangebracht. Links is het bij daglicht en rechts is het met flits.  De kleur is erg mooi subtiel groen en niet te opvallend. Je ziet dat het net even anders is dan een zwarte mascara. Om mijn oog heb ik de nieuwe Contour Clubbing waterproof oogpotlood in loving green. Deze hoort ook bij de collectie en kost €7,49.


Hier zie je de mascara en het oogpotlood met een full face foto. Het geeft direct een andere look / indruk , het is minder hard en wat subtieler dan zwart. En geloof me, de producten zijn waterproof. Tijdens een rit naar school heb ik twee keer een dikke regenbui op mij gehad en mijn oogmake-up zat nog helemaal goed. Het enige wat me opviel was dat sommige wimpers aan elkaar geplakt waren.

Om alle waterproof make-up er weer af te halen heeft Bourjois ook een klein formaatje oogmake-up remover. Deze kost €2,49 en heeft 50ml. inhoud. De mascara kost €7,99 en alle producten zijn verkrijgbaar bij Etos, Di, Inno,  Kruidvat, Ici Paris XL en in de onafhankelijke parfumerieën.

Q: Wat vind jij van de groene mascara? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.