donderdag 20 juni 2013

Glossybox juni 2013

Zie je het filmpje niet, kijk dan hier.

Deze maand heeft de Glossybox weer een leuk thema bedacht. De Affordable Favorites is het deze maand geworden. Deze box zit vol met 6 producten die een leuk budget prijsje hebben. Er zijn deze maand veel verschillende producten, dus ik denk ook veel verschillende boxen. Ook deze keer wil ik weer duidelijk en direct zeggen: als je nog niet de inhoud van de Glossybox van Juni wil zien, KIJK DAN NIET VERDER!

De Glossybox is verkrijgbaar voor €14,95 .Glossybox biedt de mogelijkheid om een 6, 9 of 12 maanden abonnement af te sluiten. Voor een 6 maanden abonnement betaal je €79,95 en bespaar je €9,75 . Voor een 12 maanden abonnement  betaal je €149,95 en bespaar je €29,45.  Deze box is nog tot en met 30 mei te bestellen!

Glossybox is een abonnement op een maandelijks verschijnende verrassingsbox met daarin vijf luxe beauty miniaturen. Samen met de bijbehorende website biedt Glossybox een aantrekkelijke propositie voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in cosmetica en alles vat met beauty te maken heeft. Glossybox is opgericht vanuit de Rocket Internet group in Berlijn en is naast Nederland operationeel in vijftien andere landen waaronder Duitsland, Engeland en Frankrijk. Meer info vind je op glossybox.nl

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.