maandag 10 juni 2013

Je smartphone als gadget


De telefoons van vroeger waren alleen bedoeld om mee te sms’en of te bellen. Tegenwoordig zie je de ouderwetse GSM bijna niet meer, en heeft iedereen een smartphone. In plaats van je af te vragen wat je met zo’n smartphone allemaal wel niet kunt, kun je je ook afvragen wat je zonder je geliefde toestel zou moeten!

Altijd bij je
Één ding is zeker: je hebt je smartphone altijd en overal bij je. Je kunt je gadget meenemen in je broekzak of in je tas, maar je hebt hem altijd binnen handbereik. Dit is niet alleen om gebeld te kunnen worden, want de smartphones van tegenwoordig zijn voor tig andere zaken te gebruiken.
Trendy
Houd je van Samsung of meer van Apple? Je hoort de vraag regelmatig voorbij komen. Je smartphone is niet alleen een handig ding, maar ook een echt mode-item. Je kunt een smarthone kiezen met de accessoires die bij jouw kledingstijl passen. . Je kunt bijvoorbeeld je Samsung Ativ S pimpen met een Samsung Ativ S hoesje.

Handset en hoesjes
Smartphones zijn erg kwetsbaar. Door te bellen met een handset loop je minder kans je toestel te beschadigen, omdat deze opgeborgen zit in je broekzak. Het is ook comfortabel om te bellen met een handset, én je bent ontzettend trendy met een felgekleurde hoorn in je hand.
De handset is wel een opkomende trend, maar nog niet iedere smartphonegebruiker kent het. Daarentegen zie je bijna geen telefoons zonder hoesjes meer. Met een hoesje kun je je een uiterlijk geven waarmee je voor de dag kunt komen, en hem tegelijkertijd beschermen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten   Blackberry Z10 hoesjes en HTC One V hoesjes, en er is ook een ruim assortiment voor de andere toestellen. 
informatief Gastartikel van Smartphonehoesjes

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.