dinsdag 11 juni 2013

Jennifer's Favorieten

De afgelopen tijd heb ik voor Silja al heel wat producten mogen testen. Dat vond ik echt ontzettend leuk! Ik wilde vandaag een overzichtje maken van al mijn reviews en daarbij de fijnste producten uitlichten!Via het label Jennifer hier op de site zou je al mijn reviews kunnen bekijken. Ik reviewde van alles; van oogschaduws en mascara's tot anti-acné crème en facewashes, shampoo's en douchegels. Regelmatig hield ik op zondag een flinke pampersessie om weer wat dingen uit te proberen. Of zoals gisteravond, op de avond voor een tentamen mezelf even in de watten leggen met een maskertje, een flinke reinigingsbeurt en een heerlijke warme douche.

Over de maskers gesproken, van Formula 10.0.6 (review door Silja) heb ik ook het gezichtsmasker mogen proberen en ondanks dat de tube nog niet leeg is gebruik ik hem echt heel erg graag! Mijn huid is nog (relatief) jong en redelijk onzuiver (het kan altijd erger!) en hiervoor is dit merk erg geschikt. Wat mij betreft zeker een aanrader hoor, dames!


Van Cattier, gebruik ik ook altijd heel graag de body lotion. Hmm! Als ik nu aan de geur denk dan krijg ik echt heel veel zin om weer heerlijk te smeren!
Een ander product van dit merk in dezelfde review te zien, is de Eau de Toilette, die helaas op miraculeuze wijze uit mijn parfumstash is verdwenen. Heel jammer, want dit frisse geurtje is nou juist heel geschikt voor op warme zomerdagen. Hopelijk vind ik hem snel terug, evenals een aantal lipsticks die ook zo makkelijk verdwijnen.


Van Esprit (jum, alweer een parfum!), dit duo uit de Simply You lijn. De mannelijke versie wordt flink gebruikt door mijn vriend en de vrouwelijke versie spuit ikzelf graag op. Ik vind de mannelijke versie trouwens echt heerlijk, ik ruik gewoon wanneer mijn vriend deze op heeft. Echt een leuk en lekker cadeautje! 


De quattro's van NYC zijn ook favoriet. Ik gebruik ze tegenwoordig toch liever vochtig, om de fallout die ik in de review beschrijf te voorkomen. Deze bruine versie gebruik ik het liefst. Heerlijke warme kleuren, daar houd ik van!


Dan nog iets voor in het haar, en dit vind ik echt een aanrader, is de Hair Therapy lijn van Dove. Niet dat na zoveel weken  mijn haar nog steeds zo mooi rood is (dat bereikt geen enkele shampoo/conditioner/masker), maar ik merk gewoon dat mijn haar heel veel baat heeft gehad bij het opgebruiken van deze flacons. Voor een student is dit echt hele goede budget haarverzoring.

Zo, dit was even een terugblik op een half jaar testen voor sillysilsil.com - Ik wil Silja dan ook nog heel erg bedanken voor al deze heerlijke spulletjes. Hopelijk vinden jullie het nog steeds leuk om mijn reviews te blijven lezen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.