dinsdag 11 juni 2013

Jumbo Verzorgings lijn voor in de badkamer

Een tijdje terug was ik in Amsterdam in een badkamer verkoop bedrijf voor de presentatie van de nieuwe producten van Jumbo. Ik heb er al kort over verteld, maar Jumbo is met een groot verzorgings assortiment gekomen met producten die je in en rondom de douche gebruikt. Zo hebben ze een aantal lijnen, zoals vrouwen , mannen en gezin. Ik laat jullie vandaag een kleine selectie van de nieuwe producten zien.


Laten we beginnen met de producten die ons het meest aanspreken, de producten voor de vrouw. Het assortiment bestaat uit vele producten voor het hele lichaam. Van gezicht tit het lijf tot aan haren toe. Het assortiment van de vrouwen is wit met een kleine parelmoer glans. Persoonlijk houdt ik niet van deze glans, ze ogen hierdoor direct goedkoop. En nu weet ik wel dat ze ook goedkoop zijn, maar dat betekend nog niet dat ze er goedkoop uit hoeven te zien. De verpakking heeft verder een wat vrouwelijke vorm, dit zie je o.a. in de smallere taille van de fles.


De hydraterende crème is een hele simpele crème zonder enige poespas. Hij heeft niet heel veel actieve werkstoffen en is dus meer een gewone lekkere crème om te smeren dan om de huid echt te verbeteren.
  

De creme voelt prima aan en maakt de huid lekker zacht. Ik ben niet echt onder de indruk en vind hem een beetje tegenvallen.


Jumbo krijgt verschillende soorten shampoos, conditioners en douchegels. Zo testte ik de Zero Douchegel die speciaal ontwikkeld is voor vrouwen met een gevoelige huid. Hij bevat geen parabenen, kleurstoffen en noem maar op. Wel zit er SLS in, dus houdt daar rekening mee als je allergisch bent.


Ook hebben ze verschillende soorten haarmousse en deodoranten. Ik vind het echt een pluspunt dat ze hier mee komen. Altijd makkelijk als alles dicht is en je MOET wat hebben.


Naast de vrouwenlijn zijn er ook producten voor de man en zijn er producten voor het hele gezin. Ik denk dat ik nog het meest onder de indruk ben van de mannen lijn. Er zitten een paar mooie producten in die zeker voor de man aantrekkelijk zijn. Want wisten jullie dat mannen veel vaker in supermarkten komen dan bij een drogisterij. Dus een man zal veel eerder en makkelijker iets van verzorging meenemen bij een Supermarkt.


Jumbo komt sowieso met een verzorgende douchegel en een shampoo met een wat meer mannelijke geur. Ik vind de geur van de mannenproducten erg aangenaam en lekker ruiken. Niet te sterk, maar er komt toch echt een stoer geurtje vanaf.


De scheerschuim is voor mannen, maar stiekem gebruik ik hem gewoon voor als ik mijzelf ga scheren. Het is gewoon een prima standaard scheerschuim die prima zijn werk doet. De styling gel viel een beetje tegen, maar deze in combinatie met wat haarlak is perfect voor Noah zijn mooie haren. En als laatst de Aftershave balsem. Helaas kan ik hier niks over zeggen. Op de een of andere manier werkt het pompje niet goed. En na wel 200 keer pompen heb ik het opgegeven. Erg jammer, want hier was ik van alle mannenproducten het meest benieuwd na. 

De styling gel kost €2,79 en eigenlijk kosten alle andere producten tussen de €0,99 en €1,99. De producten zijn verkrijgbaar bij de Jumbo.

Q: Wat vind jij er van dat een supermarkt keten met een eigen verzorgingsproducten lijn komt?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.