dinsdag 18 juni 2013

Kruidvat Effex Volume Powder


Hallo! Vandaag wil ik jullie iets vertellen over een product dat ik de laatste tijd nogal gehyped vind worden, namelijk ... volumepoeder. Ik probeerde deze variant van Kruidvat, maar er bestaan er natuurlijk nog veel meer. Een potje van dit product bevat 10 gram en kost €2,99.


Hoe je het gebruikt volgens Kruidvat

Zelf gebruik ik het product op de tweede manier; direct aanbrengen op de haaraanzet en daarna met de vingers inmasseren. Je zult direct voelen dat je haaraanzet wat stugger begint te worden, waardoor je haar in eens BOOM! volume krijgt. Ik vind zelf wel dat het niet echt mooi volume is, maar meer warrig volume. 


Links zie je het potje en de strooiopening. Niet erg handig trouwens, want daardoor kun je niet erg precies in de scheidingen strooien zodat je ook echt de haaraanzet bestrooit. Wel is het potje precies groot genoeg en lekker handzaam en ruikt het poedertje heeeeel erg lekker zoet. Op de gebruiksaanwijzing staat niet voor niks dat je dit spul buiten bereik van kinderen moet houden, want die zouden het nog wel eens kunnen aanzien voor een lekker zoet suikergoedje. 


Ja, ik vind het wel een wonderpotje hoor, dat volumepoeder, maar wat er niet bij verteld wordt is dat je haar al na een klein half uurtje weer is ingezakt. Jammer, want dit had een super leuk product kunnen zijn. Om opnieuw het mega volume-effect te activeren kun je opnieuw met je handen je hoofdhuid masseren, en je zult zien dat het poeder opnieuw zijn werk doet, maar dit is ook helaas van korte duur. (Plus, veel aan je hoofdhuid zitten stimuleert het vet worden van je haar en daar word ik niet heel erg vrolijk van).

Tja, ik ben wel eens enthousiaster geweest over een product. Ik zou dit spul vooral aanraden als je een avondje gaat stappen, anders zou ik het een beetje too much vinden denk ik. En het effect is van korte duur, je masseert je hoofdhuid 20x, en na een avondje stappen moet je toch weer onder de douche om de drank- en sigarettenlucht uit je haar te wassen.

Wat vinden jullie van de Kruidvat Effex Volume Powder?

Liefs, Jennifer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.