dinsdag 25 juni 2013

Lancaster - Sun Sport

Lancaster maakt bij mij altijd erg blij met de zonne lijn. De productenlijn van Lancaster is erg uitgebreid. Zo zijn er producten voor voor, tijdens en na het zonnen. Er is voor ieder wat wils en aan alles wordt gedacht. Een groep die vaak vergeten wordt zijn de sporters die in de zon aan het trainen zijn. Lancaster heeft daar wel aan gedacht en komt met een Sun Sport lijn met vier producten die perfect zijn voor iedereen die veel buiten is, met water te maken heeft of eigenlijk gewoon voor iedereen die van zonnen houdt.
Er komen totaal 3 spray varianten en 1 gel variant. Ik heb de spray variant met SPF 50, dit is de hoogste factor die er verkrijgbaar is. De prayflacon is lang oranje en heeft groene accenten. Het is een fles van 150ml. , dus je kunt er wel even mee vooruit.

Op de verpakking zie je al staan dart het een 'wet skin' product is. Dit wil zeggen dat je hem zowel op de droge als vochtige huid kan aanbrengen. Natuurlijk beschermt hij tegen UV-A en UV-B stralen, maar ook tegen infrarood straling.


De mist brengt makkelijk aan op de huid en is zo goed als onzichtbaar. Op de natte huid laat het geen vlekken achter en wordt het niet wit (dit gebeurt met andere zonnebrand die in aanraking komt met water). Dit komt door die wet skin applicatie. Je moet hem nog wel verspreiden met je handen, want ander kan hij niet goed overal zijn werk doen.


In de Lancaster Sun Sport zit ook de Tan Activator Compex verwerkt, dit is een ingrediënt van Lancaster waarmee je sneller bruin wordt. Me likes!

Ik moet zeggen dat ik de SPF 50 een beetje aan de hoge kant voor mezelf vind, ik gebruik meer de SPF 15 of SPF 30. Desalniettemin vind ik het product echt top. Het is een erg goed zonnebeschermingsproduct en hij werkt onwijs fijn! Je ziet en voelt hem niet en het geeft niet een vettig gevoel op de huid.


De Lancaster Sun Sport Collectie ligt vanaf nu in de winkel en is verkrijgbaar voor €31. 
T/m 7 juli heeft Ici Paris XL 21% korting op alle Lancaster producten!


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.