dinsdag 25 juni 2013

MILKA CRISPELLO


Soms heb ik wel eens een verwenmomentje voor mezelf. Je hebt iets gedaan waar je trots op bent , of afgerond en wil jezelf even trakteren op iets kleins en lekkers. Vaak pakte ik dan wel eens een stukje chocolade, maar voor je het weet heb je ineens een halve reep op. Nu heeft Milka daar wat op verzonnen en komen ze met de heerlijke Crispello’s. Het is een bonbon met luchtige crème vulling in de smaak vanille of chocolade in een flinterdun wafeltje, overgoten met een dikke laag zachte Milka Alpenmelkchocolade. En het leuke is , ze zijn handig per stuk verpakt.

na een drukke periode heeft Milka de meiden van Ilovefashionnews, Beautylab en Kittehscupcakes bij elkaar kunnen krijgen voor een high tea op een mooie landelijke locatie.
Het moment dat je even voor jezelf hebt is heilig, een kopje thee samen met een Crispello is voor mij echt een kleine traktatie. En helemaal fijn is dat ze per stuk maar 56 kcal bevatten. Bekijk het filmpje en creëer je eigen verwenmomentje  , want ….. zelfs de kleinste prestatie verdient een traktatie ………….
Advertorial

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.