dinsdag 25 juni 2013

Pamper yourself on a budget


Het is belangrijk om jezelf eens een keer een vrije dag te gunnen om jezelf dan even helemaal in de watten te leggen. Je hoeft dan echt niet meer naar Rituals te gaan voor een heerlijke douche schuim, of naar The Body Shop voor een fijne bodyscrub. Bij Kruidvat koop je deze ingrediënten voor een complete relax-dag voor een paar euro's. Het hoeft je echt niet zoveel geld te kosten, maar neem wel even lekker de tijd voor jezelf!


Scrubben!

Verwijder al het vuil en alle dode huidcellen door eens een heerlijke lichaamsscrub te gebruiken. De meeste mensen vinden een te harde scrub niet fijn. Daarom nemen we vandaag een milde scrub van de Kruidvat. Deze scrub maakt je huid heerlijk zacht en glad, houdt de vochtbalans op peil en laat je achter met een heerlijk schoon gevoel.

De geur van deze body scrub kan ik niet plaatsen. Hij is heerlijk fris en ruikt ook wel vrij zeepachtig. Dat is op zich niet erg, want zeep ruikt lekker. Op de ingrediëntenlijst zie ik SLS terugkomen en dat klopt ook wel, want deze scrub schuimt lichtjes. Ik probeer dit uitdrogende bestandsdeel zoveel mogelijk te vermijden, maar een schuimende scrub vind ik eigenlijk wel heel erg fijn. Het zorgt er toch wat meer voor dat je met de scrubdeeltjes over je lichaam glijdt. Ook zit er een soort jelly in wat dit alleen maar bevordert. En had ik al genoemd dat er ook shea butter inzit? Aanradertje hoor!


En soppen maar!

Na een lekkere scrubbeurt neem ik graag nog een douchegel of een vergelijkbaar product. Een verrassing is deze kruidvat douche foam, die echt vergelijkbaar is met de bekende Rituals doucheschuimen. Een douche schuim vind ik echt het ultieme moment van ontspanning onder de douche. Wanneer je de schuim over je lichaam wrijft geeft dat zo'n heerlijk gevoel! Het is zacht, glijdt heerlijk en het is bovendien niet zo koud als bijvoorbeeld een douchegel. De geur is trouwens fantastisch, echt een douchesensatie!

De pampersessie is natuurlijk helemaal compleet met nog een gezichtsmasker, en daarna een leuk make-upje.


Douche scrub, 200ml - €2,59 & Douche foam, 200ml - 2,49

Neem jij wel eens uitgebreid de tijd voor jezelf? Of vind je dit een leuk cadeautje voor een ander?
Pamper yourself,
xx Jennifer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.