zondag 30 juni 2013

Pers Zondag #40


Goede morgen iedereen. Vandaag heb ik helaas niet heel veel nieuwtjes voor jullie. De vakantie begint en dat betekend dat de merken en bedrijven ook een beetje vakantie hebben. Dus vandaag niet heel veel nieuws, maar wel leuk nieuws! Vandaag nieuwtjes over KOH, W.I.C. , Babor, Leco, Sanex en Lush. 


Koh Candy

De fashion lente begon, net als het weer, fris en koel in pasteltinten. Deze pasteltrend nemen we graag mee naar een welverdiende lange, hete zomer. Maar dan voegen we wel een belangrijk ingrediënt toe: kleur! En met kleur bedoelt KOH een ware colorbomb van zalig zoete snoeptinten die bijeen gebracht zijn in een Limited Edition om van te smullen: KOH CANDY! De Limited Edition KOH CANDY! is vanaf juli verkrijgbaar in de parfumeriespeciaalzaken, de KOH Flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self service-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via www.kohcosmetics.com. De adviesprijs is € 14,99.

W.I.C. Peaceful Finland

Gun jezelf een wellness ervaring deze zomer en dompel je onder in de zachte kleurenbronnen van de nieuwe Limited Edition van WIC by Herôme: Peaceful Finland. Finland, het land van duizend meren, biedt de ideale inspiratie om het hoofd koel te houden tijdens de long hot summer die ons te wachten staat! WIC Peaceful Finland is vanaf juli te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com. Je hebt al een WIC by Herôme nagellak voor € 7,50 en twee stuks voor € 12,50.

Babor Summer Fluids

Er zijn geluiden die ons hart sneller doen laten kloppen. Bij BABOR bestaat er een geluid waar onze huid blij van wordt: „The Sound of Beauty“. Dit is het brekende geluid waarmee de waardevolle BABOR fluids worden geopend. In de zomer van 2013 houdt BABOR zich bezig met deze klank van de schoonheid door een limited edition in zachte pasteltinten uit te brengen als ode aan het heldere geluid van de brekende fluids. Er zijn steeds twee verschillende fluids samengesteld met waardevolle, hoog geconcentreerde werkstoffen tot een kuur van zeven dagen. In een fluid zit 2ml. en er zitten 7 in een pak. De prijs zit tussen de €19,50 en €33,-

Leco To Go Foundation & Creme Brush

Mini Size , Big performance. Na de succesvolle lancering van de Leco foundation & creme brush begin dit jaar is deze nu ook in een To Go uitvoering. Deze mini brush is ideaal voor onderweg om verschillende soorten foundation en creme blush aan te brengen of bij te werken. Verkoopprijs €32,95 verkrijgbaar vanaf augustus bij Parfumerie Douglas.

Sanex Dermo Pro Hydrate Deodorant

De deodorant-wereld is net zo dynamisch als die van jou. Ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Een goed voorbeeld daarvan is de introductie van Bioresponse door Sanex. Traditionele deodorants beschermen tegen zweet en geur, maar soms beïnvloeden ze daarmee ook de natuurlijke beschermingsmechanismen van je huid. De formule Bioresponse doorbreekt dit probleem. Het zorgt voor deodorants die werken mét je huid, niet ertegen. Nu verkrijgbaar in 5 variante voor €2,69 en €3,79.

Lush recordpoging

Op 6 juli is het World Kissing Day! Lush viert dit met een Guinness World Recordspoging: in de bijna duizend Lush-winkels wereldwijd worden in 12 opeenvolgende uren zoveel mogelijk kusafdrukken verzameld. Het huidige record staat op 22.174 verzamelde kussen, behaald door Oriflame, maar dat aantal hoopt Lush te overtreffen. Met de 13 sprankelende liquid lipsticks van de Emotional Brilliance kleurenlijn vraagt Lush zoveel mogelijk mensen om een kus achter te laten als positief symbool tegen dierenleed in de cosmetica-industrie. Iedereen wordt uitgenodigd om op 6 juli 2013 vanaf 12.00 uur naar een van de Lush winkels te komen en hun kusafdruk achter te laten. Lush stelt hiervoor schitterende kleuren uit de Emotional Brilliance-lijn beschikbaar. Deze vloeibare lipsticks zijn gemaakt zonder dierenleed en met de beste natuurlijke ingrediënten. Ze zijn 100% veganistisch en hebben een basis van heerlijk verzorgende jojoba-olie, rozenwas en candelillawas.

Q: Waar kijk jij het meest naar uit? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.