zaterdag 8 juni 2013

PRIMARK SHOPLOG + Mijn eerste kledingstuk van Primark !

Helaas deed het filmpje het niet goed, dus is deze verwijderd. Ondertussen heb ik het filmpje opnieuw online gezet en hoop ik dat hij het nu zonder problemen doet. Excuus voor het ongemak! En veel kijk plezier! Het nieuwe artikel + filmpje kun je HIER zien


Vorige week was ik voor een afspraak in Almere en oh boy, ik wist dat ik langs de Primark zou lopen. Dus moest ik naar binnen. Ik ging er ook wel met een doel naar binnen, want ik moest schoenen voor Noah hebben. Ook heb ik een aantal dingen voor mezelf gekocht. En....... Ik heb mijn eerste Primark kledingstuk gekocht voor mijzelf... Ik voelde me net een klein kind toen ik de jurk paste :D.... Kijk snel naar mijn gekochte spullen!


Zie je het filmpje niet, kijk dan hier

Q: Voor welke kleur ga jij deze zomer?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.