zaterdag 22 juni 2013

Pupa City Safari

Pupa is deze zomer met een nieuwe collectie gekomen genaamd City Safari. De collectie ligt al even in de winkel, maar toch wil ik hem graag nog even aan jullie laten zien. Ik gebruikte de producten in het filmpje van de glossybox van mei en iedereen vroeg naar de look. Het is een collectie met heldere kleuren en opvallende producten.Lasting Color €6,50
Als eerst hebben we de lasting color nagellak in de kleur Tribal Khaki. De Pupa lakjes zitten altijd in kleine schattige flesjes van 5ml. Het lakken is hierdoor wel wat lastiger, omdat je de dop niet heel goed kunt vast houden.


Ik vind de kleur erg mooi en de lak zelf lakt erg prettig. Het is helemaal shimmer en glitter! Ik vind het een erg mooi lakje, maar niet zo voor de zomer eigenlijk.


Killer Kajal €15,95 
Je ziet ze steeds vaker voorbij komen de Kajal zoals we ze kennen uit de Arabische landen. Hij ik penvormig en hierdoor pak je hem lekker vast. Het is een intens zwarte kleur en is perfect voor smokey eyes.


Glossy Lips €16,50
Als je glossy en glimmende lippen wilt, dan moet je zeker naar deze Pupa Glossy lips kijken. Ik heb hier de Eurphoria Red die rood is, maar heel erg naar het oranje neigt. Hij zit in een plastic doorzichtige huls, hierdoor zie je de kleur van de gloss erg goed. Hij voelt prettig aan, geeft een mooie kleur af en blijft prima zitten.


Cream Eyeshadow €15,30
Dit was het product waar ik het meest van onder de indruk was. Een onwijs mooie blauwe cream oogschaduw met zachte structuur met een metallic finish. Het kwastje wat er bij zit werkt ook erg fijn en brengt het erg mooi aan.


De swatches. Zoals je ziet is de Kajal eyeliner erg zwart en brengt hij erg mooi aan. Hij blijft ook erg goed zitten. De lipgloss heeft een mooie intense kleur en glanst erg mooi. En als laatst zie je de onwijs mooie cream oogschaduw. Hij geeft echt een heel mooi accent aan je make-up. Eigenlijk is de cream oogschaduw in zo'n kleur wel echt een must have!


Hier heb ik een complete look met de producten. Zoals je ziet valt de lipgloss meer oranje uit. Ik vind het een erg leuk en zomers kleurtje. De Kajal brengt makkelijker aan dan verwacht, want hij glijdt heel makkelijk over de huid en laat direct veel kleur achter. Ik heb in deze look de cream oogschaduw als accent onder mijn ogen gebruikt. Het geeft niet dat beetje extra!

De producten zijn verkrijgbaar bij een Pupa verkooppunt. Kijk voor een verkooppunt bij jou in de buurt hier

Q: Wat vind jij van de Pupa producten?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.