zaterdag 29 juni 2013

Remington Perfect Waves

Vandaag heb ik iets heel leuks voor jullie. Remington is weer met een geweldig leuk apparaat gekomen, de Perfect Waves. Een tang waar jij perfecte beach look like krullen mee kunt maken. Ik was onwijs benieuwd en heb hem een tijdje voor jullie getest. Nou stiekem kan ik al vertellen dat ik hem regelmatig pak en er echt een beetje fan van ben geworden. Om jullie goed te laten zien hoe hij werkt en wat ik van vind heb ik er een first impressions filmpje van gemaakt + ik laat zien hoe ik hem gebruik.


Zie je de video niet, kijk dan hier

Hier heb ik nog een paar foto's van het resultaat: 


Ik vind het echt een handig ding. Hij is echt een apparaat wat ik zo nu en dan toch best stiekem even pak.
Nog een paar kleine handige weetjes over de perfect waves:

• Speciaal ontworpen keramische golvende stylingplaten
• ANTI STATIC Ceramic + Tourmaline:
 - Gelijkmatige warmteverdeling
 - Geen plakkerige resten van stylingproducten
 - Glanzende kroesvrije styling
• Variabele temperatuurinstelling: 150 - 210ºC
• Snelle opwarming: 30 seconden
• Aan/uit schakelaar met indicatielampje
• Automatische veiligheidsuitschakeling na 1 uur
• Automatisch wereldwijd voltage (120-240V)
• Draaibaar snoer


Hij is te koop bij Neckermann ,  Fonq , Wehkamp en Douglas voor €44,99. 

Q: Wat vinden jullie van de krullen?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.