woensdag 19 juni 2013

Rimmel Londen Stay Glossy 3D

Vanaf deze maand liggen er drie nieuwe gloss-jes in de winkel, niet zomaar gloss-jes maar stay glossy 3D. Vorig jaar kwam Rimmel tijdens de olympische spelen met twee stay glossy's. Deze waren zo goed als transparant van kleur, maar waren wel onwijs fijn tijdens de zomer maanden. Nu komt Rimmel met deze nieuwe lipgloss die meer diepte, speciale kleuren en leuke effecten geeft. Deze lipgloss laat jou lippen net even wat meer opvallen. De verpakkingen zijn hetzelfde gebleven, alleen staat er nu heel duidelijk en groot 3D op de verpakking. De zilveren dop valt goed op en omdat de verpakking doorzichtig is zie je goed wat er in de verpakking zit. De glitters zie je door de verpakking heen kopen en dat maakt bij mij altijd direct een goede eerste indruk .


De gloss heeft een fijne spons applicator en ik kan altijd erg goed werken met deze vorm.  Hij is wat slanker en langer en hierdoor kun je overal makkelijk bij komen en vergeet je geen plek op je lippen.


De kleuren vallen mij iets tegen. Ik had ze iets meer gepigmenteerd verwacht. Wel zie je de glitters in de gloss erg goed zitten. Van links naar recht zie je hier : 103 Big-Screen Kiss , 503 Red Carpet Glam en 703     Love at the movies. 

Wat mij direct opvalt is dat de eerste twee echt blauwe koele shimmers bevatten en de derde kleur een warm roze shimmer er in heeft zitten. Ik was op dat moment erg benieuwd hoe dit op de lippen zou gaan uitpakken .103 Big-Screen Kiss zie je qua kleur eigenlijk niet op de lippen. Hij glanst erg mooi en je ziet subtiel de shimmer, maar de kleur valt op mijn lippen helemaal weg. 503 Red Carpet Glam maakt mijn lippen iets roder. Het geeft net een subtiel kleurtje af met een subtiel shimmertje er in. Leuk voor als je nog niet all the way durft te gaan met rood, maar wel een beetje accent wil  leggen op je lippen. 703 Love at the movies is de meest nude variant van de drie. Hij is een beetje bruinig in de verpakking , maar op de lippen komt hij toch iets meer naar zalm roze. De shimmers vind ik wel erg mooi, net even wat warmer dan de blauwe shimmers. De lakjes zijn zeker leuk. Ze voelen fijn aan, plakken niet en geven een mooi subtiel effect. Helaas blijven ze niet zo lang zitten en zullen ze een maaltijd niet overleven. Nu is dat bij mij niet zo'n probleem, want ik werk het toch altijd even na het eten bij.

De Stay Glossy 3D zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt voor €9,99 

Q: Hou jij van een subtiele shimmer in je gloss?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.