woensdag 26 juni 2013

Rituals City Spa


Kort geleden mocht ik van Rituals een face spa behandeling ondergaan. Tot voor kort wist ik helemaal niet het bestaan van Rituals City Spa's in Nederland en was dus onwijs benieuwd. Omdat voor mij de City Spa in Almere het dichtst bij was mocht ik daar heen voor een behandeling. Ik vertel over mijn ervaring van de behandeling en laat jullie zien hoe de salon van Rituals er uit ziet. 


In Almere is de Rituals goed zichtbaar. Het is een groot hoekig gebouw met boven de winkel de salon. Ik vind de locatie en uitstraling top. Erg mooi , clean en netjes.


Als je binnenkomt bij Rituals word je heel vriendelijk begroet en mag je even wachten tot je aan de beurt bent. Dit was voor mij de gelegenheid om even wat foto's te gaan maken. Ze hebben verschillende ruimtes waar je een volledige behandeling kan krijgen. Daarnaast hebben ze ook nog een grotere open ruimte waar plek is voor 2 manicure en 2 pedicure behandelingen. Ook zijn er plekken waar make-up gedaan kan worden.


Alles oogt heel sereen en zen en je wordt erg relaxed als je er een paar minuten zit. Ik moet zeggen dat de salon helemaal naar mijn smaak is ingericht. Als ik mijn salon moest inrichten zou het bijna hetzelfde zijn. Het geeft gewoon een erg sfeervolle en luxe uitstraling.


Overal in de salon liggen producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen.Als eerst wordt je lekker in de stoel geïnstalleerd en wordt je toegedekt. Als je lekker ligt krijg je eerst een hand massage met de hand therapy. In deze hand massage zitten oliën en kleine fijne scrub deeltjes. 


Daarna werd mijn gezicht gereinigd met een mild facial cleansing milk. Werd mijn gezicht goed bekeken welk  huidtype ik had. Ik kreeg een scrub , er werd geharst en ik kreeg een sheet masker. Tijdens het masker kreeg ik een heerlijke massage. Na het masker en de massage kreeg ik een aantal verzorgings producten aangebracht en was de behandeling afgelopen. Echt werkelijk waar, ik heb genoten. Rituals heeft sinds kort nieuwe behandelingen en wordt gegeven bij totaal 6 vestigingen. De vestigingen zitten in : Knokke, Almere, Heemstede, Zwolle, Amstelveen en Veldhoven. Hier vind je een volledige lijst van de behandelingen die je kunt nemen. Ik kan iedereen het echt aanraden, wat is het een prettige salon om te komen. Zoek je een leuk en origineel cadeau om te geven, geef een Rituals behandeling cadeau.

Q: Wist jij dat Rituals eigen City Spa's had? Heb jij wel eens een behandeling bij een salon gehad?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.