vrijdag 21 juni 2013

Shopping trip met J.A.M. naar o.a. Newcastle : Lush, Primark, Guess, Marks and Spencer.


Afgelopen week was druk, druk, druk. Maar wel op een super leuke manier druk want ik ging shoppen, shoppen en nog meer shoppen. Afgelopen week ben ik wezen shoppen in Newcastle in Engeland, Hoofddorp, Groningen en Haarlem. Ik laat jullie hier zien wat ik zoal gekocht heb bij o.a. de Primark, Lush, Marks and Spencer, V&D, Guess enz. enz. Het was dus druk, druk, druk. Maar wel op een super leuke manier want mijn motto is :  I will shop, but I will never drop  ;-P  Ook vertel ik jullie wat op dit moment mijn top 3 van favoriete Lush producten is.

Nog voordat we aankwamen in Newcastle had ik mijn eerste aankoop al gedaan. Aan boord van het schip hebben ze n.l. een winkel met allemaal leuke sieraden, tassen, kleding, parfum enz. enz. Ik was al enige tijd op zoek naar een leuk eenvoudig zilverkleurig horloge welke ik makkelijk kan combineren met een iets sportievere style ( als ik ga golfen b.v. ) Ik houd heel erg van een soort "armbandachtige" horloges, dus dit horloge van Guess was helemaal perfect.

Pound shops :


In Newcastle heb je verschillende pound shops ( o.a. poundland & pound world ) waar alles te koop is voor slechts 1 pond. Deze winkels kan ik echt aanraden om eens te gaan neuzen. Hieronder laat ik een paar dingen zien die ik bij deze winkel gekocht heb.


Een leuke oogschaduw trio in groen met paars. Een mini shampoo & conditioner van aussie miracle moist ( Dit is mijn vaste shampoo & conditioner. I love it )


Altijd handig voor het DIY-en is deze 2 componenten lijm. Ook heb ik 2 X een paraplu meegenomen om eens lekker mee te knutselen.


Deze koeken was een van de redenen dat ik echt naar deze pound winkel wilde gaan. Puur uit jeugdsentiment. Dit vond ik vroeger de lekkerste koeken die er maar bestonden. Nadat ik all over the world, heel veel het internet afgestruind had, vond ik eindelijk mijn all time favorite cookies terug. Soooo happy ;-D. Al is het maar voor even, hihihi. Ook heb ik een zwak voor aardappelpuree, en vandaar dat ik deze meenam om uit te proberen. Ik ben meer van de verse producten, maar deze is dus eigenlijk meer voor de heb.


Voor de heren thuis hebben we nog een paar pakken Shortbreads meegenomen want daar zijn ze gek op. En voor mijzelf heb ik nog een doosje van deze heerlijke Gingerbread mannetjes gekocht.

Primark Newcastle :

In Newcastle heb je 2 X de Primark. Anderhalve maand geleden was ik met Silja naar Newcastle om te shoppen ( zie hier ) en toen zijn we naar de Primark in MetroCentre geweest. MetroCentre is de  grootste shoppingmall van Europa waar je je echt een paar dagen kunt vermaken. Deze keer ben ik naar een paar andere shoppingmalls geweest in Newcastle, en ook naar Northumberlandstreet waar je veel grote winkelketens vind. Van Haute couture tot M&S ( Marks and Spencer met zijn food heaven ) en Primark. De Primark heeft daar 4 mega grote verdiepingen. Toen ik een paar dagen later in de Primark in Hoofddorp was merkte ik dat er in Newcastle heel veel meer was en ook heel veel andere dingen die ik in Nederland niet ben tegen gekomen.Een goudkleurig ketting met hartje en leuke sluiting.2 X een goudkleurige armband met kralen en bedels eraan. 1 met zalmroze en 1 met zwarte kralen.


Een setje armbanden in goudkleur met zalmroze en een paar goudkleurige oorbellen in "chanel" kettingstyle.4 verschillende statement ringen en 2 X een setje van 4 haarklemmetjes met strass steentjes erop.


Een zwarte portemonnee met leuke goudkleurige draaisluiting, papiergeldvakken, ritsvak en handige flap voor pasjes.


Een leuke zwart toillettas met gouden studs erop. Dit formaat is super handig om make-up in mee te nemen omdat een mascara er ook goed in past. ( en redelijk veel van mijn kwasten ook ). En een hoesje voor mijn paspoort met een reislabel die je aan je tas of koffer kan gespen.4 X een nieuwe zonnebril. Ieder jaar sneuvelen er n.l. weer een paar zonnebrillen. Mijn Chanel en andere designer brillen zitten altijd netjes in een mooie bijpassende koker, maar de goedkoperen slingeren overal rond. Met als gevolg veel krassen.


Van deze handige fluwelen accessoire hangers heb ik er 3 mee genomen. Had er direct al weer spijt van dat ik er niet 5 mee genomen had. Ze zijn super handig voor kettingen, armbanden, haarbanden en shawltjes. Ook heb ik deze leuke panterprint pincetten mee genomen. Voor het bijwerken van mijn wenkbrauwen gebruik ik altijd een Tweezerman pincet, maar deze heb ik meegenomen om in mijn DIY koffertje met tangentjes te doen.


Gewoon om even te proberen heb ik deze mascara mee genomen ( was n.l. maar 1 pond ). En deze reisflacons heb ik meegenomen omdat ik het wel leuk vind om af en toe eens een DIY shower soap of haarmasker te maken. Altijd handig om in huis te hebben dus.


En dit tasje vond ik zo super cute. Lekker handig dat hij niet zo groot is, maar dat je er toch best nog wel veel in kwijt kunt voor als je b.v. een avondje op stap gaat.


Ook kocht ik hier nog een paar hemdjes. 2X met een ronde lage hals en 2 X met spaghettibandjes.


Deze prachtige panterprint shawl heeft echt diepe warme kleuren en langs de rand vloeit het over via een mooie warme bruine zebra print naar een zwarte rand. Echt hier was ik weer helemaal weg van. Love, love, love.


Waar ik echt heel blij mee ben, dat zijn deze 2 paar schoentjes. De linker is een laag sandaaltje met mooie fijne bandjes erover met gouden metalen hulsjes erom. Ze sluiten aan de achterkant met een ritsje. Ik ben iemand die thuis heel graag gewoon op een paar flipflops rondloopt, maar dit vind ik nu echt sandaaltjes die je voor netjes aan kan doen. Ook heb ik nog een paar super leuke open schoentjes met plateau slee hakken gekocht. Doordat het een plateau hak is lijkt het net of je een hele hoge hak draagt, maar dit valt dan heel erg mee. Het zijn dus echt wel schoenen waar je een hele dag goed op kunt shoppen zonder las te krijgen van je voeten.

Lush Newcastle & Lush Haarlem :

Bij Lush loop ik altijd even naar binnen. Die geur daar, dat is echt zoooo heerlijk. Ik ben echt een lush(geur) verslaaft, en doe dan ook regelmatig impulsaankopen daar. Zo heb ik ook nu weer heerlijke dingen gekocht. De producten van Lush zijn in Engeland echt veel goedkoper dan in Nederland. Zo had ik nu o.a. een massage bar gekocht ( From Dusk Till Dawn ) voor 4,50 pond. Ik vond hem zo lekker ruiken dat ik er nog graag een paar bij wilde hebben. Ik ben hier in Nederland ook nog maar even naar de Lush winkel geweest ( Haarlem ). Ik heb hier nog wel mee genomen omdat het een tijdelijk artikel is, maar wat had ik een spijt dat ik in Engeland niet direct meer mee had genomen. Ze kosten hier in Nederland dus € 9,95. Dat is dus ongeveer een keer zo veel. Hier zie je een paar lush aankopen uit Newcastle. Bij aankoopjes van Haarlem staan niet meer op de foto. Op de rechterfoto zie je wat op dit moment mijn top 3 van favoriete Lush producten is. Op 1 staat de Massage bar From Dusk Til Dawn ( mijn nieuwe love of my life ). Op 2 staat de Hand Cream Tiny Hands. Deze gebruik ik elke avond voordat ik ga slapen, heerlijk die geur als ik  mijn handen naast mijn kussen heb liggen. En op 3 staat de nagelriemcrème Lemony Flutter.

Marks and Spencer & Kleine Boutique in Shopping mall :
Bij een kleine boutique in een van de shoppingmalls kocht ik 2 paar leuke niet te grote oorbellen in goud en zilver. Voor de dagen dat het eens wat rustiger moet/mag. Bij Marks and Spencer kocht ik nog een heerlijk lang zwart spaghetti topje.


V&D Hoofddorp :Bij de V&D in Hoofddorp zag ik ineens deze prachtige robuste zwart leren armband met grove gouden schakel. Ook de sluiting is super mooi afgewerkt. Ik moest echt even kijken hoe ik hem openen moest.


Primark Hoofddorp :Toen ik terug was in Nederland ben ik ook nog maar even naar de Primark in Hoofddorp geweest. Daar heb ik o.a. nog een paar mooie grote shawls gekocht. Een zalmroze en een mooie heldere oranje/cyclaam roze. ( hij kleurt op de foto iets meer naar het fel roze nu, maar hij is iets lichter en er zit iets meer oranje in. net zoals de flipflops met bloem erop ).


En nog een super mooie warme donker cyclaam kleurig pantershawl. ( welke ik ook voor Silja meegenomen heb. Ik denk dat deze kleur n.l. haar ook fantastisch zal staan ). En een prachtige diep warm helder roze/rode kleur.


Ook zag ik voor Noah nog een paar super leuke krokodil crocs met wiebeloogjes. En voor mijzelf heb ik nog een paar flipflops in een vrolijke kleur mee genomen ( passen bij de shawl ).


Voor de heren in huis heb ik nog 2 leuke nonchalante shawls meegenomen. Een in het blauw en een in het bruin. Ik vind het leuk staan als mannen hun outfit helemaal afmaken met een leuk shawltje.
Ook had ik nog 2 leuke zwarte elastische riemen met een gouden gesp gekocht, maar ik ben vergeten deze op de foto te zetten. Sollie ;-)

V&D Groningen :
Toen ik weer terug in Groningen was ben ik nog even bij de V&D langs geweest om daar een paar overheerlijke macarons te kopen om mijn shopping weekje mee af te sluiten.
Nou dat was het weer voor deze week.  Ik hoop dat jullie het vol konden houden, zo veel foto's. Ik heb in ieder geval genoten en kan het iedereen aanraden om ook eens een shopping tripje naar Newcastle te maken. Ga van te voren even Googlen zodat je weet waar alles zit, en je alvast kunt bepalen waar je zeker langs wil gaan.

Q:  Wat vond je de leukste aankoop/aankopen ?

Have a nice weekend, everyone,
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.