vrijdag 14 juni 2013

Speeleiland, je verveelt je nooit!

Stiekem vind ik het zo nu en dan wel eens leuk om een spelletje online  te spelen. Een site waar je leuke spelletjes kunt spelen is speeleiland.nl. Dit is een site met onwijs veel spelletjes die erg gevarieerd zijn. Er zitten spelletjes tussen die erg leuk zijn voor elke leeftijd. Zo heb je denkspelletjes, race spelletjes en zelfs meidenspelletjes .Nu vind ik het zelf wel leuk om zo nu en dan eens een multiplayer game te doen. Dan speel je online live  tegen iemand anders . Als je lekker fanatiek bent kun je strijden tegen andere spelers. Het is ook leuk om een multiplayer spelletje met vriendinnen te doen. Op Speeleiland.nl kun je ook highscores behalen. Hiervoor moet je wel even een account aanmaken. Ze hebben heel veel highscore spelletjes  waarin je punten kunt verzamelen. Bij de highscore categorie pagina zie je bij elk spel de top 6 van beste spelers staan. Ook de punten die zij behaald hebben staan hier bij. Denk je dat je het beter kunt dan kun je proberen deze highscores te verbeteren.

Een favoriet highscorespel van mij is Pool Bubbles. Hierin moet je drie of meer bolletjes van dezelfde kleur bij elkaar brengen. Als je ze bij elkaar hebt gebracht vallen ze naar beneden. Hoe meer je er wegspeelt, hoe voller de meter wordt. Wanneer de meter helemaal vol is heb je het level uitgespeeld. Hoe verder je komt hoe moeilijker het wordt. Er komen dan ook meer kleuren bij. Met de bonusbubbels kun je extra punten verzamelen. Dit is echt een heel leuk en verslavend spel!

Een andere leuke variant hierop is Juwelenjacht . Dit is een spel dat op Bejeweled lijkt. Je hebt allerlei diamanten en andere edelstenen die je weg moet spelen. Hier moet je 3 of meer van dezelfde kleur op een rij zien te krijgen.


Kortom, verveel jij je en wil je een beetje tijdverdrijf? Ga eens lekker een spelletje spelen, de tijd vliegt voorbij. 
Advertorial

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.