zaterdag 15 juni 2013

The Body Shop - Brazil Nut lijn


Afgelopen maand ging ik naar een High Tea + een rondvaart door de grachten van Amsterdam met The Body Shop. Dit was allemaal ter gelegenheid van de introductie voor de nieuwe Brazilian Nuts lijn. Hij is terug van weggeweest want The Body Shop werd overladen met reacties dat de verzorgende lijn terug in het assortiment moest komen. De lijn is vanaf nu het gehele jaar door verkrijgbaar en heeft daarnaast nog eens een heerlijke extra uitbreiding gekregen.Eerst maak ik even een klein uitstapje naar een product die eigenlijk niet bij de Brazilian Nuts lijn hoort, maar er op zich wel bij past. DHoney Bronze Shimmer Lip Balm. Deze lip balm is een nieuwe toevoeging aan de al bestaande Honey Bronze lijn en is een verzorgende balm met een kleine shimmer er door. Het is een lekkere lip balm die geen smaakje afgeeft maar wel een mooie glans en een beetje shimmer op de lippen geeft. Lekker voor de zomer als je toch even snel wat op je lippen wilt hebben. De Honey Bronze Shimmer Lip Balm kost €7 Brazil Nut Soap - €3,50
Ik begin met de Brazil Nut Soap. Ik denk dat The Body Shop één van de weinige merken/winkels is die nog echt een blok zeep verkopen met verschillende geuren. Ik ben zelf meer van de vloeibare zepen, maar een blok zeep in huis is altijd handig.


Brazil Nut Eau de Toilette - €14
Ik ben echt een karamel fan, maar toen ik deze geur op deed was het toch in eerste instantie een beetje onwennig. Het ruikt namelijk net of je een karamel snoepje op je sprayt. Ik moet zeggen dat die zoete zware geur snel vervliegt en er dan een heerlijk warme , zoete en tropische geur overblijft van de paranoot. Ik vind het meer een herfst geur dan nu zo voor de lente en zomer, maar ik moet zeggen dat ik hem nu ook zo nu en dan wel eens draag.


Brazil Nut Beautifting oil - €10
Deze Beautifying oil is totaal nieuw binnen deze lijn. De olie is erg fijn en valt onder de noemer 'droge olie'. Het voelt zacht aan, niet heel vettig en trekt snel in de huid. Het is echt een beetje een alles in 1 olie. voor je lichaam, droge plekjes en voor je haar. Ik merk met deze beautifying oliën van The Body Shop dat je er altijd onwijs lang mee doet en erg zuinig in gebruik is. De geur is subtiel zoet noot achtig, I like, zeker voor in het haar of op de nagelriemen.


Brazil Nut Shower Cream - €6,50
Ik vind de douche cream echt heel aangenaam en lekker. Het is zo lekker zacht en voedend. Ik gebruik dan ook altijd de douche creams van The Body Shop in de herfst en winter, en deze geur past daar perfect bij. Het is dan net of jij je wast met noten in karamel saus. Tja je moet er van houden, want het is wel een food geur. Ik moet daar echt voor in de mood zijn, maar lekker is hij zeker!


Brazil Nut Body Butter - €16
Menig volger van mijn site weet dat ik fan ben van de body butters van The Body Shop. Elke body butter is anders van The Body Shop, but I like them all! Ik kan echt geen week zonder. Deze body butter is voor de droge tot zeer droge huid, dus voor mij tijdens de winter is hij perfect. 


De structuur is een beetje tussen een harde boter en crème. De butter voelt onwijs prettig aan en geeft een heerlijk zomerse noten geur af. Hij voedt de huid echt onwijs lang, want de volgende ochtend voel ik het na 24 uur nog een beetje op de huid. Er zitten dan ook onwijs veel goede verzorgende producten in zoals: cacao boter, Shea boter , Perzik pitten olie , Bijenwax , Sesamzaad olie en nog veel meer.

Er is ook nog een Brazil Nut Cream Scrub die de lijn helemaal compleet maakt. Deze zal ik er nog zeker bij aan gaan schaffen, want dan kan ik beginnen met de douche cream, daarna de scrub gebruiken, bodybutter of beautifying oil gebruiken en afsluiten met de eau de Toilette. Zo krijg je een complete Brazilian nuts spa in je eigen huis. 

Alle producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij The Body Shop of via de webshop.

Q: Lijkt jou de Brazilian Nut een Yay of een Neey?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.