vrijdag 28 juni 2013

The Body Shop in de V&D


Ruim twee weken geleden kreeg ik ineens op vrijdag een mailtje dat de V&D en The Body Shop samen gingen werken en dat de eerste shop in shop de volgende dag in Groningen zou openen. Aangezien het voor mij bijna om de hoek is kon ik het niet laten om even langs te gaan en wat foto's te maken.De shops in V&D zijn ongeveer 35m2 groot met eigen medewerkers van The Body Shop. Het assortiment bestaat uit body care producten, als body butters en bodyscubs, douchegels, handcrèmes, gezichtsverzorging, make-up en geuren. Ik was onwijs benieuwd.De shop in shop ziet er onwijs mooi uit. Hij is ruim, voelt totaal niet klein aan. Omdat de Sale was begonnen stonden er op een centrale tafel in het midden een aantal heerlijke producten.


Ik spotte ook nog een aantal mooie producten van de kerst collectie. De Dazzling Rocks en Smokey eye palette.


Mijn favo lijn van The Body Shop is echt Satsuma. De douche gel in Satsuma vind ik zo goddelijk dat ik er soms gewoon aan snuffel in de badkamer. Ik had nog een Grote van 750ml. thuis staat, maar ik moest er gewoon nog 1 meenemen.


Nog meer lekkere douchegels in de Sales.. Ik vind het trouwens een erg leuk idee om krijtbord te doen op de randen van deze stellingen. Zo kun je er elke keer andere dingen op schrijven.


Nog meer heerlijke producten van The Body shop in de Sale. Ik kon helaas door de drukte niet de hele winkel op de foto krijgen, maar hij valt erg goed op. Het is erg naar mijn smaak ingericht.


De nieuwe Brazilian Nuts lijn stond ook al in de winkel. Ik heb hier er al uitgebreid over geschreven. Ik vind het persoonlijk een najaar/winter lijn, maar lekker is hij zeker.


De shop in shop in Groningen zit op de begane grond tussen de Ici Paris XL en de sieraden afdeling.  Hier zie je één van de Afrikaanse dames die tijdens de opening samples uitdeelde. 


Ik denk dat de V&D een leuke aanwinst heeft met The body Shop. Ik weet dat er nu ook al een The Body Shop geopend is in Breda en dat vanaf 6 juli de V&D Rotterdam Beursplein de derde zal zijn. Natuurlijk volgen er meer, maar dat is denk ik na de zomervakantie. 

Q: Wat vinden jullie van een The Body Shop in de V&D?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.