zaterdag 8 juni 2013

Uitslag Birthday winactie


De winactie die ik vorige week hield n.a.v. mijn verjaardag was echt een mega succes. Ik had niet verwacht dat hij zo in de smaak zou vallen. Het is natuurlijk ook een super pakket, dus denk dat de winnares ook binnenkort een heel gelukkig mens wordt als deze grote doos met producten bij haar thuis bezorgd wordt. Heb jij gewonnen? Kijk dan snel verder.


De winnares van deze grote verjaardags winactie is: Alissa Veneman .
Ik zie dat uit de 500+ deelneemster maar 1 Alissa Veneman  is, dus zij weet zelf of zij gewonnen heeft.

Gefeliciteerd, zou je mij je gegevens voor 11 juni willen mailen naar : Win@sillysilsil.com o.v.v. Birthday winactie. Dan komt de prijs zo spoedig mogelijk jou kant op.

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.