dinsdag 4 juni 2013

Zomer bij Etos - Blush Powder & Colour Balm

Vanaf vorige week is Etos met een onwijs leuke zomer collectie gekomen. Leuke, mooie en makkelijke producten voor tijdens de zomer. Laten we hopen dat het weer wat meer meezit en we straks lekker buiten kunnen gaan zitten op het terras, lekker kunnen picknicken of natuurlijk een dagje strand kunnen doen. De zomer collectie van Etos is heel groot en gevarieerd , en ik laat jullie vandaag de Blush powder en de Colour Balm zien.De blush bestaat uit 5 mooie en frisse kleuren die elk er twee keer in zitten. Het is net een pizza met mooie roze punten. Zoals je kunt zien zit er best wat shimmer in en daar was ik best benieuwd naar. Zou het een glitterbom op mijn wangen worden, of valt het mee.


Ik heb geprobeerd de vijf kleuren naast elkaar te swatchen. Best lastig, want er komt niet direct mega veel kleur af en het zijn natuurlijk kleine vlakjes. Hier zie je dat het echt voornamelijk koele kleuren zijn.


Hier zie je de vijf kleuren samen op mijn hand geswatched. Het is ( in mijn ogen) een mooie lichtroze shimmer blush. Verder onder dit artikel zie je de blush op mijn wangen.


De Colour balm is een totaal nieuw producten bij Etos. Zo op eerste oogopslag lijkt hij veel op de chubby stick. Het is een gekleurde lippen balsem met een kleurtje. Totaal zijn er vijf verschillende kleuren verkrijgbaar. Het handige is dat je hem omhoog kunt draaien en hij in een harden case zit. Hierdoor is de kans op afbreken veel minder.


Ik vind de kleur erg mooi. Het is een subtiele shimmer roze. Hij geeft net wat kleur af. Dit verwachtte ik totaal niet van deze colour balm.


Op mijn lippen vind ik hem ook erg mooi. Het geeft net dat beetje glans en kleur. Perfect voor de zomer. Je wil toch je lippen verzorgen, maar niet direct een felle kleur lipstick willen pakken. Hij plakt totaal niet, en ik ga er zeker meer bij halen voor de zomer. Ik zeg good job Etos!


Hier zie je mijn full face foto. Mijn excuus voor de wat basic foto. Ik heb weinig make-up op en mijn haar omhoog. Maar het gaat op de blush en colour balm. De lip balm is subtiel en geeft net een mooie glans af. De blush vind ik persoonlijk meer een highighter. Hij is heel subtiel licht roze met best wat shimmer. Ik vind hem erg mooi , maar dan als highlighter en niet als blush. Eigenlijk vind ik deze ook perfect voor de zomer en zal ik hem er vaak bij pakken. Me likes!


De Etos zomerproducten zijn vanaf nu verkrijgbaar. Etos heeft leuke aanbiedingen , want tot en met 9 juni krijg je 25% korting op de colour balm en vanaf 10 juni krijg je bij besteding van €15 een mini lipgloss cadeau.

De Blush Powder kost €4,99 en de Colour Balm kost €3,99  en verkrijgbaar bij een Etos bij jou in de buurt. 

Q: Wat draag jij in de zomer op je lippen?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.