woensdag 26 juni 2013

Zwitsal mini-luiertas / toilettas

Soms komen er producten op de markt waarbij ik dan direct denk : "Waarom was dit er niet 4 jaar geleden". Dat geldt ook voor deze mini-luiertas. Als moeder ben ik al jaren fan van Zwitsal. De producten werken prettig , doen goed hun werk , hebben een leuke uitstraling en ( wat ik stiekem het belangrijkste vind en de grootste reden waarom ik Zwitsal koop) de geur! De geur van Zwitsal is geweldig en doet mij altijd aan baby's denken. Nu is Zwitsal met de meest leuke mini-luiertas a.k.a. toilettas gekomen. Ik ben echt verliefd op het ding en weet wat ik vanaf nu altijd ga geven als kramcadeau.De mini-luiertas is zo groot als een standaard formaat toilettas, zodoende dat je hem daar ook erg goed voor kunt gebruiken. Hij heeft typisch de Zwitsal uitstraling met de leuke blije baby voorop geborduurd. Het handige aan de tas is dat hij een groot midden vak heeft en aan de zijkanten twee kleinere vakken. Hierdoor kun je erg goed je luierdoekjes, luiers, zalf en eventueel voeding apart houden. Natuurlijk kun je er ook andere dingen in doen zoals tandenpasta , haarborstel , deo enzo. Het is net waar je hem voor wilt gebruiken.


Zwitsal Sensitive Billendoekjes - €2,89 per pak.
Zwitsal heeft ook een paar perfecte billendoekjes die voor elke baby erg geschikt zijn. Het zijn de Sensitive Billendoekjes die speciaal het kamille-extract bevatten. Dit heeft een kalmerende , verzorgende en verzachtende werking op de huid. En ze zijn PH neutraal, dus nog minder kans op irritatie bij je baby. Natuurlijk zijn deze doekjes niet alleen voor de baby billetjes, maar zo kun je er ook je gezicht of handen met poetsen. En waar ik ze nog heel vaak voor gebruik is het weghalen van swatches op mijn arm.


Zwitsal Zinkzalf - €4,59 per tube
Nog een musthave voor in elk huis is deze zinkzalf. Geloof me, zelfs als je kids groter zijn wil je het nog in huis hebben. Zinkzalf verzacht,  herstelt, versterkt en beschermt de huid tegen irritatie en uitslag. Dit komt door de zinkoxide en panthenol die in het product zit.

Hij trekt snel in de huid en is niet alleen geschikt voor de baby billetjes. Heb je bijvoorbeeld wat uitslag op je arm, breng een klein beetje zinkzalf er over aan en binnen een paar dagen is alles weg.


Het gaat natuurlijk om die Mini-Luiertas. Tja ik vind hem echt geweldig! Als Noah jonger was geweest hafd ik hem zelf echt wel vor Noah gekocht. Nu vind ik hem erg handig voor als ik of Noah weekendje weg gaan. Nu zou ik hem dus echt als kraamcadeau kopen, want hij is handig , leuk en super schattig!


De Mini-Luiertas is exclusief verkrijgbaar bij de Etos en kost  voor €14,99.

Q: Wat vind jij van deze Mini-Luiertas a.k.a. Toillettas?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.