woensdag 10 juli 2013

Batiste - Graffiti , Cherry & Wild

Voor mij is er eigenlijk maar 1 droogshampoo merk wat mijn favoriet is, en dat is Batiste. Ondertussen ken ik het merk al jaren en ook al heb ik veel andere merken geprobeerd en getest, ik blijf toch altijd terugkomen bij het merk Batiste. In Nederland is het assortiment van Batiste redelijk beperkt, maar in landen zoals Engeland staan de schappen er mee vol. Deze zomer komt Batiste met 3 leuke Limited Edition varianten die elk hun eigen unieke geur hebben. Ga jij voor Graffiti , Cherry of Wild.Over deze droogshampoo zijn we het allemaal eens, aan de verpakking te zien moeten hier wel kersen in zitten. En dat is dan ook het geval. Een mierzoete geur die een vrolijke indruk achterlaat.


Deze fles van Wild heeft een heerlijke panterprint en komt direct wat stoerder en exotischer. Deze droogshampoo heeft een aantal heerlijke geuren er in zitten die mij echt aanspreken. Dit zijn o.a. kokos , bloemige noten en musk, vanille en hout. I like it!


Als laatst heb je de Graffiti variant. Deze is wat meer edgy en stoer en doet me een beetje aan jonge meiden denken. Deze droogshampoo heeft de geuren appel, wilde bessen , druiven , jasmijn , lelie, iris , musk kokos en sandelwood. Ook deze geur vind ik erg lekker en bevalt goed.


Ik vind de drie droogshampoos erg leuk en passen goed bij het merk. Ze werken erg prettig en ruiken naar mijn mening lekker. Voor de dames en heren die niet weten wat een droogshampoo is. Een droogshampoo kun je gebruiken als je haar een beetje vettig begint te worden, maar je nog niet je haar wilt wassen. Dan kun je met en droogshampoo een wat frissere look geven aan je haren.

Erg handig zijn de droogshampoos tijdens het festival seizoen. Je slaapt in je tentje en kunt niet makkelijk ergens douchen, dan is dit echt je redding tegen vet haar!

De Batiste Limited Edition Droogshampoos zijn vanaf week 29 t/m 32 verkrijgbaar (15juli t/m 11 augustus) in beperkte oplage verkrijgbaar bij de 365 geselecteerde Kruidvat filialen voor €4,57 per stuk. Op dit moment heeft Trekpleister alle Batiste producten voor €3,49 t/m 14 juli.
Vanaf 15 juli kun je via de Facebookpagina van Batiste stemmen op jouw favoriet. De fles met de meeste stemmen krijgt een vast plekje in de Batiste Collectie. 

Q: Gebruik jij wel eens droogshampoo?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.