woensdag 10 juli 2013

Bourjois rouge edition shine zomer 2013


Ruim een half jaar geleden kwam Bourjois met een nieuwe collectie lipsticks, de Rouge Edition Lipsticks. Ik schreef daar toen al een artikel over wat je hier kunt lezen. Nu ruim een half jaar later komen ze met een nieuwe variant van de Rouge Edition Shine. Een nieuwe lipstick met een verbeterde textuur die veel kleur afgeeft met een mooi glans als kers op de taart. Totaal zijn er 8 tinten verkrijgbaar en ik laat er vandaag 2 aan jullie zien.De vorm van de verpakkingen is hetzelfde gebleven, maar de uitstraling is iets anders. Waren ze een half jaar geleden nog zwart , hebben ze dit keer een zilver glanzende dop met een gekleurd biesje en daaronder de kleur van de lipstick zelf.


Eerlijk is eerlijk, ik vind de verpakking niet echt mooi. Nu hij zo nieuw is is hij prachtig, maar zodra hij in een toilettasje komt (wat bij mij het geval is) dan is het mooi er vanaf. Overal op de verpakking zijn krassen en beschadigingen. Jammer, want dit heb ik niet bij de vorige variant met de zwarte verpakking.

Ik heb de kleuren 22 en 23 en hebben het gele randje. Waar de gekleurde randjes precies voor staan weet ik niet, maar ik merk ik denk dat het de bijpassende kleuren van elkaar zijn. Zo zijn de nummer 22 en 23 roze tinten.

Hier zie je links 22 Famous Fuchsia en rechts 23 Grenade In. Ze zijn qua kleur bijna hetzelfde , alleen zie je dat de 22 Famous Fuchsia iets lichter is. Verder vind ik de substantie erg fijn. De lipstick is zacht en romig en brengt makkelijk aan op de lippen. Hij houdt mijn lippen goed gehydrateerd en geeft een erg mooi glans. Hij blijft redelijk zitten, maar na een flinke maaltijd moet je hem echt weer bij gaan werken.


Hier zie je beide kleuren op mijn lippen met een full face. JA inderdaad, dit zijn de foto's toen ik de bronzing producten van Bourjois aan het testen was. Mijn gezicht is echt mega bruin/oranje.


De lipsticks kosten €12,95 en zijn verkrijgbaar bij o.a. Douglas , Etos , Ici Paris XL en DA en onafhankelijke drogisterijen.

Q: Welke kleur vind jij beter staan? Licht of donker?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.