maandag 1 juli 2013

DailySilSil - week 25


Is het waar, of is het waar? Ja echt afgelopen week was mijn laatste school week. Ik had een stage week en die heb ik nu afgesloten. Ik moet vandaag (maandag) nog één gesprek doen op school en dan heb ik officieel vakantie. Afgelopen week ben ik naar Duitsland geweest, had ik een event in Amsterdam en heb ik voor de rest rustig aan gedaan. Noah kreeg weer een knipbeurt van mijn moeder. Wat is het toch een knappe boy. En hoe kan het ook anders, het blijft een boefje met zijn tongetje buitenboord.


Tja, ik hoor het al onwijs vaak, maar naar deze pasfoto's op het paspoort is het niet meer te ontkennen. Overduidelijk moeder en dochter.


In Duitsland zag ik deze drie geuren van Essence in het schap liggen. 'Like Jump in the pool' is wel tijdelijk in Nederland, maar de andere twee varianten heb ik nog niet in Nederland gezien.


Mijn ouders en ik waren al een paar maanden niet meer naar Oldenburg geweest, dus vonden we het wel weer tijd om er heen te gaan. Als we naar Oldenburg gaan, eten we altijd bij Bamboo in Wallstrasse. Ze hebben hier altijd een lunch buffet voor nog geen €8,- en je kunt er altijd heerlijk eten!


ik had ineens geïrriteerde oogleden. Ik denk niet dat ze ontstoken waren, maar ik had op een gegeven moment zelfs korstjes op mijn oogleden en het jeukte enorm. Dus heb ik maar even een week niks op de ogen gedaan ( behalve mascara) Om toch nog een beetje een sprekend gezicht te krijgen heb ik maar even een lekkere paarse knap kleur op mijn lippen gedaan. Hij past perfect bij de shawl die ik gekregen heb van mijn ouders.


Ik moest dit leuke notitie boekje van de Hema kopen. Hij is schattig en heel toepasselijk. En ik heb echt al genoeg notitieboekjes, maar deze moest ik er echt nog bij hebben!


Ik weet dat veel producten in Duitsland een stuk goedkoper zijn, maar toen ik een paar werken geleden in Duitsland de Ambre Solaire spray kocht stond ik toch even versteld. Gewoon €10 verschil tussen Nederland en Duitsland. Nu weet ik wel dat het belastingtechnisch iets anders is daar, maar toch...


Ik heb vorige week in een leuk boetiekje in Groningen deze schoenen gekocht. Voor het eerst sinds maanden heb ik weer wat hakken aan. Ik heb zwakke enkels en kan niet goed op hakken lopen. helemaal niet meer sinds ik 2 jaar geleden mijn enkelband gescheurd heb gehad.  Maar ik kon gewoon niet kiezen en heb een rode, een groene en een blauw paar gekocht.


Hoe handig, een toilettas van Oriflame met een dikkere beschermende wand die ervoor zorgt dat hij ook als koelbox kan functioneren. Dus in de zomer of op vakantie is deze perfect als je niet je lipsticks e.d. wilt laten smelten.


Vrijdag had ik weer een persevent in Amsterdam op een prachtige locatie. Ja I love Amsterdam.


Wegens de presentatie van Producten tot en met September kan ik nog niet veel laten zien. Wel kan ik een klein sneak peak geven van de sfeer van het event. Binnenkort zien jullie natuurlijk veel meer over verschillende producten van de merken die tijdens dit event gepresenteerd werden.


Omdat het event zo vroeg was (ja ik zat om 06.50 al in de bus) was het ook snel klaar en ben ik daarna nog even naar de Primark in Almere gegaan. Eigenelijk heb ik alleen maar dingen voor Noah gekocht. Willen jullie daar nog een shoplog van zien, of vinden jullie Noah's spulletjes niet interessant genoeg?


Omdat ik met zoveel tasjes rondliep was ik wat aan het overpakken en kwam ik deze creap tegen in de goodiebag. Ieeehhhhlll wat een vieze spin. Gelukkig was hij niet zo groot en plette ik hem snel voordat ik ging gillen in de trein.

De stagiaire van het PR bureau reageerde nog met de reactie: Extra cadeautje voor je..... Nou dat extra cadeautje had van mij aan iemand anders gegeven mogen worden.


Als er één man is die met de jaar mooier en sexyer wordt, dan is het David Backham wel. Hij heeft echt een charismatische kop en elke rimpel staat hem mooi ;)


Vrijdag was het nationale modderdag. Noah heeft zich echt onwijs vermaakt. Hij mocht de hele dag in de modder spelen en deden allemaal modderspelletjes. Verder kregen ze natijd gebakken modderkoekjes en modder (chocolademelk) met ijs. Hij vond het geweldig!


Een erg mooie quote die mij erg aanspreekt!


deze foto maakte ik al een paar weken geleden, maar was hem vergeten te plaatsen. Ik vond het wel komisch om te laten zien hoe ik de laatste tijd helemaal into Roze ben. I love it! En eigenlijk alles budget. De tas van Etos, het telefoonhoesje van Action en de shawl van de Primark.


Deze nam ik mee van de Lidl, en jongens wat zijn ze lekker. Om het niet te vet te maken heb ik ze in de oven gebakken en ze smaken dan echt heel erg lekker!

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.