maandag 8 juli 2013

DailySilSil - week 26

Goedemorgen deze warme morgen. De zomer is echt aangebroken en de meesten van jullie genieten zo nu en dan al van het lekkere weer. Afgelopen week was het ook al regelmatig heerlijk weer en dus heb ik ook aardig wat buiten foto's. Ik ben een dag naar Amsterdam geweest, ben uit eten geweest met een vriendin van mij en ook heeft mijn broertje zijn diploma ontvangen. Kijk mee naar mijn week van dag tot dag.
De week begon gezond met een warme groente salade als lunch. Heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar.


Ik kon me echt verheiden op het einde van de week. Wat hebben we mooi weer gehad en volgens mij blijft het ook nog wel een tijdje zo. Ik ga er echt van genieten!


Got to love the attitude of Barbie. Ik vind deze afbeelding echt geweldig. Achter elk perfect leventje schuilt zijn gaten van imperfectie.


Al lekker even genieten in de zon met Glamour en zon.


dinsdag avond ging ik uit eten met vriendin Emmely. We hebben weer heerlijk gegeten bij Okami in Groningen. Ze hebben daar echt de beste Sushi van Groningen!


We hebben echt een top avond gehad met veel gezelligheid en veel gelach en gepraat. Aankomende week gaan we twee daagjes naar Amsterdam en Zandvoort samen. Ik heb er echt onwijs veel zin in.


Woensdag ging ik naar de Diploma uitreiking van mijn broertje. Mijn broertje is eigenlijk helemaal niet meer mijn kleine broertje, want hij is een kop groter dan ik en is ondertussen alweer 18 jaar.  Nou zijn grote zus is trots op hem.


Ik heb vorige week een behandel stoel gekocht van school. Er waren een aantal te koop en ik wilde er wel erg graag eentje hebben. Hij staat nu tijdelijk bij mijn ouders omdat ik thuis geen ruimte heb, maar kan niet wachten om hem te gaan gebruiken.


Bij de Action kwam ik deze leuke agenda's tegen. Ik weet dat er genoeg meiden zijn die niet genoeg geld hebben en toch een leuke school agenda willen. Ik vind echt dat Action daar goed op inspringt. Ik kreeg op Instagram de vraag of de binnenkant ook leuk is en niet saai zwart met wit is. Ik heb niet alle agenda's gekeken, maar ik de paar waar ik in gekeken heb was alles in kleur en vrolijk.


Donderdag had ik een tweetal events in Amsterdam. Als eerst had ik de Hema persdag in Amsterdam Noord. Ik ging met de pont. Super leuk om dat eens te doen. Je staat 15 min op een bootje. Het was mijn eerste keer op deze pont, maar met de zon erbij vond ik het echt top!


Bij Hema heb ik veel leuke dingen gezien. Deze komen later deze week terug in een artikel. Ik had een instagram filmpje gemaakt, maar helaas krijg ik deze niet op de site.


Terug lopend naar de pont kwam ik er achter dat ik hem niet zou halen. En ja hoor, letterlijk voor mijn neus vaart hij weg. Gelukkig was het lekker weer en kon ik op een bankje in de zon wachten tot de volgende pont een half uurtje later zou komen.


Ik vind het toch elke keer weer heerlijk om in Amsterdam te zijn. Het blijft een heerlijke stad!


Bij Hema maakte ik deze stempel zelf. Super leuk om te doen met een gummetje en wat snijmateriaal.


Diezelfde avond had ik een event van Kiehl's waar natuurlijk ook weer Mr. Bones bij aanwezig was. Ook hier zien jullie binnenkort meer over.


Ik ken Mountain Dew alleen maar bij naam en weet dat vele het geweldig vinden die in Amerika zijn geweest. Ik zag het nu ineens bij de AH to Go. Ik heb me er maar niet aan gewaagd, vond het er iets te chemisch uitzien.


Vrijdag hadden Noah en ik onze eerste echt officiële zomervakantie dag samen, dus zijn we lekken met zijn tweetjes naar de Mac geweest.


Via facebook wilde iemand af van een aantal jongens speelgoed. Noah wilde al een tijdje een stoere politie bureau dus via een swap heb ik twee grote tassen vol met speelgoed gekregen voor Noah in ruil voor twee flessen shampoo. Goeie deal al zeg ik het zelf.


Croissantjes bij het ontbijt. Heerlijk vind ik deze zo nu en dan :D Gelukkig kan ik het bij 3 of 4 houden, want het zijn echt kleine calorie bommetjes.


Lounge muziek , zonnebrand , lounge set , spelend kind , zon en ...... Watermeloen! Perfecte combi zeg ik zelf. Helaas viel de watermeloen iets tegen, maar toch.


Noah en buurjongentje Ray hebben de hele middag in de achtertuin en in het badje gespeeld. Wat hadden ze een lol. Ik kon het niet laten om er een klein stukje over te schrijven.


Na het sensationail ben ik nu alessanrdo Striplac aan het testen. Ik ben erg benieuwd. over een paar weken horen jullie hier meer over.


Ik hou hoop! En ik blijft dit elke keer tegen mezelf zeggen.


Even mijn hoofd leegmaken. Ik ben een uur wezen fietsen door de landerijen achter Groningen. Heerlijk zo met dit weer! Ga ik zeker vaker doen!


Ik kreeg te horen dat ik alleen thuis zou eten, dus ik wist direct wat ik dan ging maken. Sushi... Jum, het heeft me weer heerlijk gesmaakt.

Dat was het weer voor deze week. Volgende week wordt ook weer een leuke en drukke week!

Q: Hoe was jou week en welke foto spreekt jou het meest aan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.