maandag 22 juli 2013

DailySilSil - Week 28


Elke maandag komt er weer de dailysilsil online en elke week vind ik het weer lastig om hier een intro stukje te beginnen. Bij gewone reviews en artikelen vind ik het nooit lastig en rolt het zo van mijn vingers, maar bij het maandag artikel zit het soms wat vast. Deze week veel zon, relaxte dagen en lekker eten. Kijk mee naar mijn week. Maandag zijn we naar Oldenburg gegaan en hebben we weer heerlijk sushi gegeten. Het concept was weer wat veranderd ten opzichte van de vorige keren, want nu mocht je een bord vullen voor €4,50. De bediening schept het voor je op, dus het is wat hygi├źnischer omdat niet iedereen in de bakken zit te roeren. Voorheen betaalde je €7,90 en dan had je een lopend buffetje met chinees en sushi en kon je zo vaak lopen als je wilt. Eigenlijk heel slecht voor mij, want ik merkte dat ik dan toch altijd net wat te veel at. Nu voor €4,50 per bord eet je gewoon lekker, en op = op.


Het eten was weer heerlijk. Nootje genoot ook en vind de vis in een soort korstje van bierdeegbeslag en de kipfilet erg lekker. Oh en waar je Noah ook altijd onwijs blij mee kan maken is een bak met gemengd fruit, dat vind hij echt heerlijk.


Deze gave ring kwam ik tegen in Duitsland. Ik heb hem niet meegenomen omdat hij mij niet lekker zat en ik de kleur net niet mooi genoeg vond.


Ijsje halen samen met Noah. Lekker op een terrasje in het Buitenland.


Noah had een slushpuppy in het blauw. Nou dan heb je gegarandeerd een blauwe tong en Noah vond dat maar al te grappig.


Ik spotte van Astor deze lipgloss. De verpakking is echt identiek aan die van Rimmel . Later zag ik ze ook nog met een zilveren dop. Ik denk allemaal uit dezelfde fabriek.


Als je nog nagelstickers zoekt in Neon kleurtjes, dan moet je bij Misslyn zijn. Ik kreeg via instagram een paar keer de reactie dat verschillende merken deze kleurtjes ook in gewone nagellakken hebben. Dat weet ik wel, ik heb zelf thuis ook meerdere van dit soort kleuren. Ik vond alleen grappig dat ze nu ook al in stickers verkrijgbaar zijn.


Lekker open dakje in de Cabrio. Hier hebben Noah en ik zonnebrillen gewisseld, want hij had wat last van de wind met zijn kleine bril.


Ik kocht in Duitsland hele gave Polkadot lakjes van Maybelline. Hier heb ik hem over een licht neutraal lakje. Ik laat er binnenkort meer over zien.


Mijn zomerse neutrale look. Lekker simpel en lekker voor deze warme dagen.


Ik ben lekker vakantie aan het vieren samen met Noah bij mijn ouders. Natuurlijk ben ik elke dag wel met de site bezig (het voordeel van overal je laptop mee heen nemen). Echter komen de pakketjes niet bij mijn ouders en kreeg ik halverwege vorige week ineens over de 15 foto's van Robert toegestuurd van pakketjes die allemaal geleverd waren. Hierboven zie je nog lang niet alles, dus deze week moet ik flink aan de slag in huis. Als ik zo die foto's zie krijg ik al direct zin om foto's en looks te maken.


Donderdag zijn we heerlijk wezen zwemmen. Deze plas is net buitenland. Het strand is er wit en het water is echt azuurblauw. Het is een zandafgraving waardoor het er zo mooi uitziet.


Lekker dagje naar Duitsland. Gewoon even voor de gezelligheid, niet voor de shop (wat heel veel direct weer dachten ;D ) Wel heb ik er een t-shirt gekocht voor het sporten.


In Leer hebben ze erg leuke kleine speel dingen staan in de winkelstraat. Zo stond er ook deze skateboard op een soort wiebel stang. Noah vond het onwijs leuk.


Dit kan alleen maar in Duitsland. Een Worst-O-Mat. Gewoon vlees uit de muur halen. Ook zaten er andere dingen in, maar dit vond ik echt zo apart.


Op zaterdag weer met mijn ouders de bbq aangegooid en heerlijk gegeten.


Wat doe je om 01:30 s' nachts bij jou ouders? Inderdaad bovenlip harsen. Het was weer hoog nodig en ik doe het altijd voor het slapen gaan omdat ik er altijd heel lang een rode bovenlip aan overhoudt. Deze strips heb ik bij de Action in Duitsland gekocht en vind ze echt top werken. Het deed dit keer iets meer pijn, maar ik denk dat dat komt door het warme weer.


Op zondag zijn we weer naar het strandje geweest. Natuurlijk moest ik me ook weer even insmeren met dit heerlijke spul. Helaas voel ik dat hij echt al wel voor de helft leeg is, maar ja hij is dan ook wel goddelijk en doet goed zijn werk. Ik heb er al een artikel over geschreven, deze kun je hier lezen.


Genieten op het strand met de familie. Ik wil wel even duidelijk maken dat ik hier niet verbrand ben. Er kwam een kleine discussie los op instagram dat ik wel erg rood was en dat ik verbrand was. Dit is niet het geval. Ik heb mij de hele dag wel 5 a 6 keer ingesmeerd met factor 30. Helaas is mijn huid niet helemaal opgewassen tegen warmte en begin ik al bij ongeveer 23 graden rood te worden.


Ja gisteren was een perfecte dag. Zon, water, 30 graden, windje en spelende Noah.

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.