maandag 29 juli 2013

DailySilSil Week 30


Wat hebben we weer een lekkere week gehad. Erg veel mooi weer en ik heb onwijs veel gedaan. Dagjes weg met de familie en een dag naar Amsterdam voor Dove en Bourjois. Ik heb nog veel meer dingen gedaan waardoor ik een leuke en actieve week heb gehad. Maandag begon de week goed met een verrassing voor Noah. We gingen naar Slagharen. Ik was hier zelf al jaren niet meer geweest, dus dat was zeker leuk.


Die maandag was het onwijs rustig omdat het rond de 32 graden was. Het was ook onwijs warm, maar er waren genoeg attracties waar je een windje voelde of waar je nat bij werd.


Het was een onwijs gezellige dag en Noah vond het geweldig. Als afsluiter van een geslaagde dag haalden we een Swirl, ook al zoiets wat ik al jaren niet meer gehad had.


De volgende dag was het nog steeds zo warm en bracht ik Noah naar mijn schoonouders. Noah geniet van de vakantie en vind het super gezellig om bij beide opa's en oma's te slapen. Hier had hij al snel het zwembad in de tuin gevonden.


Die avond gingen we naar mijn opa en oma en bleef ik daar een beetje onverwachts slapen. Mijn opa en oma hebben zo'n leuk overdekt stukje in de tuin die mijn oma helemaal in style heeft ingericht. Alles is zo sfeervol.


De volgende ochtend moest ik al om 07:00 de trein naar Amsterdam hebben. Ik had tegen mijn opa en oma gezegd dat ze niet voor mij uit bed hoefden te komen. Toch kwamen ze even en smeerde mijn oma een broodje voor mij voor in de trein. Super lief en voelde me echt weer een jong meisje.


Bij het Dove event hadden ze mooie cupcakes die helemaal Dove waren.


Toch altijd mooi om te zien zo'n gespiegelde wand met (in dit geval) Dove producten.


Mijn haar werd behandeld met de nieuwe Dove producten en werd daarna gestyled.


Mijn haar zag er natijd mooi uit. Ik moet wel zeggen dat het allemaal wat snel snel was waardoor mijn haar niet lang goed bleef. Normaliter als ik het zelf doe blijft het langer stijl. Maar ik was erg blij met het resultaat, en wat rook mijn haar fijn!


Daarna gingen ik met een aantal meiden (Aranka, Shoaron en Teske) naar Kyoto Cafe. We hebben weer heerlijk sushi gegeten, echt een aanrader als je in Amsterdam bent.


Na het sushi eten gingen ik naar het Bloggin Bourjois Cherie event. Kun jij je voorstellen dat het merk al 150 jaar bestaat?


Nieuwe foundations van Bourjois. Ze liggen over twee weken in de winkel. Hier op de foto lijken ze allemaal erg donker, geloof me uit de verpakking kwam een lichtere kleur.


Na de leuke Dove cupcakes ook echt typische Bourjois cupcakes.


Tip van een visagist die bij Bourjois was. Sommige dikke kunstwimpers moet je een beetje in model rollen. Een mascara is daar echt perfect voor!


We hebben echt een soort meiden avondje gehad met veel lol , make-up en lekkere hapjes. Hier ben ik samen met Desireé, samen verkleed voor de fotoshoot.


Van het PR bureau kregen Aranka en ik een heerlijke Bagel mee voor onderweg. Toch vind ik Bagels & Beans altijd erg lekker.


Die avond ging ik ook weer naar mijn opa en oma en de volgende ochtend ontbeten we in de tuin. Het was al onwijs warm, en weer een ander stukje van de tuin. Ik ben totaal niet van het tuinieren, want anders wilde ik ook wel zo'n tuin.


Bij het Dove go Fresh event van een paar weken terug kreeg ik ineens dit kaartje. Spot de beautybloggers. Ik sta helemaal links onderin.


Nieuwe Alessandro striplac aangebracht. Ik zal er binnenkort een review over online zetten, want ik vind het echt een top product.


Dit leuke DiDi tuniekje weer uit de kast getrokken. Nu ik een aantal kilo's lichter ben staat hij weer veel mooier dan vorig zomer.


Auw Auw Auw. Wat heeft hij me weer pijn gedaan. Ik was het een aantal weken geleden, tja dan is het mis. Het was weer net zo pijnlijk als de eerste keer. Nu maar even wat beter bij houden.


Mijn eerste Primark jurk eindelijk eens aan gehad. Wat vind ik hem toch mooi. Zeker in combi met de hoge knot en hangende oorbellen. Tres Chique!


Oeh, ik spotte deze foto op de facebook pagina van Catrice. Dit is het schappenplan hoe het er nu uit gaat zien.


Dit spotte is bij de Action. Coca cola vanille! Ik moest natuurlijk wel weer 1 blikje meenemen.


Tijdens mijn Action trip begon het ineens te hozen en onweren, dus besloot ik van mijn blikje te genieten en te wachten tot het een beetje minder hard aan het regenen was.


En zo is het maar net!

En toen waren we nog een keer in Slagharen. Mijn moeder had kaarten gekregen voor slagharen waardoor je voor €2,50 Per persoon er heen konden. Super leuk natuurlijk, er was alleen een nadeel. De kaarten waren tot afgelopen weekend geldig. Dat was dus ook de reden waarom we 2x in 1 week zijn gegaan.


Paps en ik in de kabelbaan.


Mijn broetjes J.J. is het de grootste vriend van Noah. Noah kan niet zonder hem als hij in de buurt is. Dus Noah heeft weer echt een top dag gehad en vond de twee keer Slagharen echt geweldig leuk!

Dat was het weer voor deze week.
Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.