vrijdag 5 juli 2013

Dior Budget Look-a-like?


Soms dan loop ik in de Action voor de nodige dingen en dan loop ik toch ook altijd even langs de verzorgingsproducten en de make-up. Meestal zijn er wel wat nieuwe dingetjes en vaak vind ik het dan ook wel weer leuk om te proberen. Zo kwam ik kort geleden een tweetal palettes tegen voor nog geen €0,50, 50 cent! Ze deden mij wel heel erg denken aan de palettes van Dior. Ik kon het niet laten ze mee te nemen om te kijken of het een leuke ook-a-like is of een grote fail.De palettes van de Action hebben eigenlijk twee palettes aan elkaar geplakt. Hierdoor krijg je een wat langwerpige verpakking met totaal 10 kleuren oogschaduw. Het is net het idee of ze twee Dior palettes aan elkaar geplakt hebben en klaar

Je hebt een setje met bruin en paars tinten , en een setje met groen en blauw tinten. Zo op het eerste gezicht lijken ze er erg veel op. Ze hebben precies dezelfde vorm als het Dior palette en de oogschaduws hebben ook het soort patroontje wat dorgestikt is. In de middelste kleur staan de letters CM gedrukt , bij Dior staat natuurlijk CD, maar ook hier gaat mijn gedachten direct naar Dior.


Zo op eerste oogopslag zien de kleuren er leuk uit en hebben ze een mooie combinatie. Ik zou niet zo snel het linker vijftal met het rechter vijftal combineren maar ik zie het ook nog steeds als twee losse palettes.


De swatches vallen mij echt zwaar tegen. Echt er kwam geen kleur vanaf. Ik ben ongeveer 6 a 7 keer met nieuwe oogschaduw over mijn arm gegaan om het een beetje kleur te geven. De groene kleuren gaan nog wel, maar de paarse kleuren zijn echt niks.


Ook in dit palette zitten wat veilig gekozen kleuren die wel weer erg mooi bij elkaar passen. De lichtbruine tinten met de blauwe tinten passen op zich goed bij elkaar, echter zou ik ook hier niet zo snel combineren en meer als twee aparte looks zien.


Helaas nog zo'n tegenvaller. De swatches zijn gewoon niet mooi en hebben bijna geen pigmentatie. Ook hier moest ik weer meerdere malen over de kleur heen gaan om wat kleur te krijgen. De oogschaduws zijn net een soort zacht steen waar een klein beetje kleur af komt, ik kan het niet anders beschrijven.


Erg jammer dat ze het geprobeerd hebben maar helaas echt een fail. Ik kan dit palette eigenlijk alleen aan moeders en vaders aanraden die dochters hebben die al heel vroeg aan make-up willen beginnen maar er nog niet aan toe zijn. Zo hebben ze wat make-up om te gebruiken zonder veel op te kunnen brengen. Maar goed, zelfs dan zou ik voor een paar euro's meer een palette van Essence kopen.


Deze foto komt van het gekleurde mascara review van Bourjois. Bij deze look gebruikte ik bruine kleuren van deze palettes. Zoals je ziet lukt het op zich wel, maar ik heb er wel echt moeite moeten voor moeten doen om het er zo op te krijgen. 

De palettes zijn nu verkrijgbaar bij de Action voor €0,49 per stuk.

Q: Wat is jou indruk over deze palettes?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.