vrijdag 19 juli 2013

Geluks Momentje : Sellingen Mont Martre + BBQ


Deze week ben ik heerlijk aan het genieten van de vakantie bij mijn ouders. Afgelopen week ging ik samen met mijn ouders een dagje op pad en zijn we naar Sellingen gegaan waar een jaarlijks terugkomend event is met allemaal schilders en kunstenaars. De avond erop hebben we gezellig bij mijn ouders in de tuin ge-bbq'd samen met mijn opa en oma. Ik heb het kort op de foto gezet met vooral leuke foto's van Noah en mijn ouders.Noah heerlijk aan het genieten van poffertjes op de markt. Poffertjes is echt één van zijn lievelingseten, het liefst eet hij het de hele dag.


Mijn vader en Noah genieten van de poffertjes. Stoere mannen zo bij elkaar :D


Er zijn veel kunstenaars, en hier en daar zat een portrettekenaar. Hier was hij een klein jongetje aan het tekenen.

Bij een kraampje verkochten ze allemaal zelfgemaakte sieraden. Niet zomaar sieraden, want als je goed kijkt zie je dat ze gemaakt zijn van Nespresso cupjes. Super origineel en het zag er allemaal erg leuk uit.


Deze foto moest ik wel plaatsen, het is zo komisch. Mijn vader en Noah die bij een eet kraampje staan te wachten op patat. Echt heel typisch, want die twee houden echt van dat soort dingen en kunnen het vaak ook nog laten om zoiets te kopen op dat moment.


Mooie lampen werden er ook verkocht. Dit zijn een lampen waar een soort siliconen op gespoten is en daardoor een leuk en speels effect geeft.


Daarna zijn we nog naar een stukje zandafgraving geweest en hebben we er even gelopen. Noah vond het onwijs leuk om er te spelen en had het onwijs naar zijn zin.


Ook maakte ik deze leuke foto van mijn ouders. Het is net of ze op vakantie zijn, zo mooi is het daar.


Die avond bij thuiskomst speelde Noah nog even in de tuin met zijn piraten outfit op de schommel voor het slapen gaan.


De volgende dag hebben we lekker ge-bbq'd met de familie. Mijn vader is echt master chef achter de bbq. Wat wil je ook als ambachtelijk slager. Het vlees was echt weer heerlijk! En mijn moeder is altijd zo'n geweldige gastvrouw, ze zorgt altijd dat alles tip top in orde is.


Mijn oma maakte deze heerlijke kruidenboter met kruiden uit eigen tuin. Mijn moeder maakte een heerlijke appeltaart, maar dan anders. Ik hou niet van appeltaart, maar deze was echt heerlijk.

Q: Genieten jullie ook van het lekkere weer en jullie familie?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.