maandag 8 juli 2013

Hema back to school nail art (Limited)


Afgelopen donderdag was ik bij de persdag van Hema voor de presentatie van alle producten die tussen nu en kerst in de winkels komen te liggen. Een van de eerste dingen wat mij opviel tijdens het event waren nail beads in zes verschillende kleuren. Na wat navraag kwam ik er achter dat deze , en nog andere leuke nail art dingen, vanaf nu verkrijgbaar zijn voor maar een gelimiteerde periode van ongeveer 8 weken. Kijk mee naar wat Hema jou laat voorbereiden op het nieuwe schooljaar.Het setje nail beads zijn natuurlijk de leuke kleine caviar nails die je overal al ziet. Hema komt nu met een zestal kleuren in kleine potjes. De kleuren zijn : Zwart , Turquoise , Goud, Zilver , Roze en Paars. Erg leuk als je wilt combineren met kleuren. Helaas zit er geen trechtertje en opvangbakje bij, dus die moet je thuis even zelf produceren met een papiertje bijvoorbeeld.


De stripers vind ik ook erg leuk. Ze hebben wat standaard kleuren, maar ze hebben wel het 'hebben'' gehalte. De kleuren die je hier ziet komen wel goed overeen. In het filmpje van het event (komt nog online) zie je de stripers ook goed.


 Hoe leuk. Ze hebben nu dus ook tijdelijk de dotting pen te koop. Ik weet dat er genoeg alternatieven zijn zoals sat├ęprikkers of de achterkant van een speld. Maar toch vind ik het wel een top idee. Ik weet dat er genoeg meiden zijn die niet via Ebay mogen kopen en toch zoiets willen hebben, dus dan kun je nu tijdelijk bij de Hema deze Dotting pen krijgen.


Ook deze diamantjes zijn natuurlijk super schattig! Ook weer via vele wegen verkrijgbaar, maar hoe handig dat je het nu ook bij jou Hema in de buurt kan halen.

Ook al is Hema niet helemaal vernieuwend met deze producten, ik vind ze wel erg leuk!

Het beads setje kost €2,50 , de stripers kosten €1,75 per stuk, de dotting tool kost €2,50  en de diamantjes kosten €2,50. 

Q: Ga jij je nagels versieren tijdens de zomer?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.