zaterdag 13 juli 2013

Kardashian Glow Collection


Ik heb altijd al een soort interesse gehad in de Kardashian Sisters. Want hoe je het ook went of keert, ik vind het prachtige meiden. Soms wat overdreven, maar daar hou ik dan ook wel weer van. Maar over het algemeen zitten ze altijd prachtig in de make-up en hebben ze een perfecte tan. Kijk natuurlijk hebben zij dat al grotendeels al van nature en kan ik daar met mijn blanke huid nooit aan tippen. Maar een beetje extra hulp is nooit weg. Daarom hebben ze een Kardashian Glow collectie uitgebracht. Een lijn bestaande uit drie producten die het bruinen stimuleren, behouden en wat makkelijker maken.
De lijn zelf bestaat uit drie producten. Hierboven zie je de Intensifier en de Tan Extender. Daarnaast zijn er ook nog een tweetal bronzers. De bronzer is er echt voor om onder de zonnebank te gebruiken en zorgt voor een natuurlijke of donkere tan.


De intensifier is echt een leuk en makkelijk product. Als je lekker bruin wilt worden , dan wil je de kleur goed kunnen zien. Dat is bij mij in ieder geval het geval. Deze Intensifier breng je op de huid voor het zonnen onder de zonnebank of natuurlijke zon. Je moet er wel een zonnebrand met SPF over doen, want het product bevat geen UV bescherming. 


De intensifier bevat Aloë Vera , Shea Butter en Tyrosine. De tyrosine is een ingrediënt die het bruiningsformule intensiveert. Ook bevat het Vitamine C en cafeïne-extract. Deze zorgen voor de stevigheid van de huid en voorkomen preventief fijne lijntjes en rimpeltjes.

Ik vind hem erg prettig en gebruik hem echt als een soort bodylotion op de plekken waar mijn huid in de zon komt. Hij heeft een lekkere aangename abrikozengeur, maar daarnaast ruikt hij ook echt een beetje naar een bruiningsproduct.


De Tan Extender is er juist voor na het zonnen. Ook deze is weer goed te gebruiken als bodylotion en zorgt er voor dat de gebruinde kleur langer en intensiever blijft. Want wat is er vervelender om je mooi gebruinde huid weer kwijt te raken.


De Tan Extender is een product met ingrediënten als saffloerolie en Aloë Vera. Deze zorgen voor die lekkere hydratatie van de huid. Ook in de Tan Extender zit Vitamine C, deze is heel belangrijk voor de huid, want deze vitamine kan de huid zelf niet aanmaken, maar heeft het wel nodig. Vitamine C zorgt voor bescherming tegen vrije radicalen en gaat huid veroudering tegen.

Het is een hele fijne lotion die je met ronddraaiende beweging erg makkelijk in de huid masseert. Wel moet ik zeggen dat dit een stap is wat ik snel vergeet. Heel gek eigenlijk, want ik smeer mij ook in met after sun. Desondanks vind ik het wel een erg fijn product en pak ik hem steeds vaker na het zonnen in de tuin.


De structuur is echt verschillende van de twee producten. Links is de intensifier die wat meer lotion/milk achtig is. Recht de tan extender die iets meer naar een body lotion/gel neigt. Erg lekker, want hierdoor werkt het lichtelijk verkoelend op de huid na het zonnen.

De intensifier zit in een flaon van 499 ml en kost €79,95 , De tan extender zit ook in een flacon van 400 ml en kost €37,95.
De Producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio's bij jou in de buurt. Kijk voor meer informatie op australiangolddirect

Heb jij wel eens intensiverende of langhoudende product gebruikt om je Tan zo lang en goed mogelijk te blijven houden?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.