dinsdag 23 juli 2013

Kneipp Doucheolie + Massageolie


Ik blijf het geloof ik maar hebben over heerlijke doucheproducten voor na het zonnen .. en ik heb er dit keer weer een! Ditmaal van Kneipp twee producten op oliebasis. Olie is vaak iets zwaarder en warmer dan een gewone douchegel, maar de geur is wel weer heerlijk fris.Doucheolie


De doucheolie is een heel fijn product dat de huid heerlijk zacht maakt. Hij schuimt licht, maar het is vooral de substantie die heerlijk over de huid heen glijdt. Er zit volgens de verpakking geen schuim in, geen minerale oliën en bovendien is het niet op dieren getest. Ik kan hier eigenlijk heel kort over zijn, want laten we eerlijk zijn .. het liefst scroll je even snel door je bloglovin' heen zodat je je weer zo snel mogelijk in de zon zult bevinden. Wel goed smeren vandaag en vanavond weer lekker onder de douche.

Misschien nog een leuke tip; je moet op zo'n warme dag niet te koud douchen. Het liefst gewoon op 38 graden. Je lichaam koelt van een koude douche wel af, maar zodra je weer in de warme temperaturen van buiten komt, moet je lichaam weer extra zijn best doen, en dus zweten, om af te koelen. 


Massageolie


En dan 's avonds je lover nog even lief aankijken voor een heerlijke massage. Of natuurlijk 's middags al als je op de ligbank ligt te zonnen. Kneipp massage olie vind ik altijd heel fijn in gebruik, en bovendien zijn ze ook voor een zacht prijsje te krijgen bij Kruidvat.

Prijzen; Massageolie €8,50 & Doucheolie €4,99

Hmm! Ga nu maar weer zo snel mogelijk in de zon! En vanavond niet vergeten; gewoon warm douchen met een lekker product!

Liefs, Jennifer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.