dinsdag 30 juli 2013

Lipcote, the lipstick sealer


Waar je bij nagellak een topcoat smeert om de houdbaarheid te verlengen, zou je dat ook bij lipstick moeten kunnen doen, toch ...? Ja! Want bij deze lezen jullie over een product die eigenlijk iedereen in huis zou moeten hebben. Zeuren over een lipstick die je om de haveklap bij moet werken? Niet meer doen, want dit zou de uitkomst moeten zijn!

Lipcote is een product die al jaaaáren op de markt was. Toen ik het aan mijn moeder liet zien zei ze dat ze het nog wel herkende, dat mijn oma dit gebruikte. Grappig, dat het nog zo "onbekend" is, terwijl het een product is waar we zoveel baat bij zouden kunnen hebben. Een minpuntje ... er zit wel heel erg veel alcohol in!


Ik probeerde het product met een lipstick die normaal bij mij niet zo geweldig lang blijft zitten, een nude lipstick van Catrice. Nou is dat met nude lipsticks niet zo erg, omdat langzaam je eigen lipkleur er weer door komt piepen. Daarom pakte ik er ook nog een felroze bij.

Ik moet jullie helaas teleurstellen dat ik geen foto's heb van hoe het op mijn lippen zit. Mijn huid is op het moment heel erg slecht door de zonne-allergie en daarom wil ik op dit moment liever geen foto's van mij op internet zetten.


Dit is de gebruiksaanwijzing. Heel makkelijk! Het komt in een potje met kwastje van 7 ML, net alsof het een nagellakpotje is. Je brengt dus eerst de lipstick aan zoals je hem normaal aan zou brengen en daarna doe je er een laagje van de lipcote overheen. Je hoeft echt niet veel aan te brengen! Je zou zelfs met een flesje ongeveer 100 keer je lippen kissproof kunnen maken.

Ik merkte dat het goedje redelijk snel begint in te drogen, maar je lippen gaan er wel heel erg van tintelen. Wat een gek gevoel! Maar daarna waren mijn lippen wel erg mooi gekleurd en de lipstick was zelfs een beetje mat geworden! WOW! 

Maar dan .. op een warme dag begon de lipstick helaas gewoon te smelten. Bah, wat vind ik make-up dan vies! Maar ja, niks aan te doen. Op een warme dag hoor je gewoon in het zwembad te liggen, zonder make-up. 

Opnieuw een poging dan. Na een paar uur begon de lipstick een beetje af te brokkelen. Na ongeveer 6 uur was de lipstick niet meer te doen en moest ik bijwerken. Ik denk dat ik over de houdbaarheid wel tevreden ben. Ik zou dit product eigenlijk alleen gebruiken bij belangrijke gelegenheden, zoals een bruiloft, een perspresentatie ... 

Zou jij de lipcote uit willen proberen?

Dan kun je 'm voor €7,50 bij Douglas kopen!

xx Jennifer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.