dinsdag 9 juli 2013

L'Occitane Shower Oil & Bodymilk


Hmm, vakantie van school (niet van het werk, though) maar wel heerlijk veel tijd om aan mezelf te besteden. Wat gaan we doen? Lekker douchen en daarna lekker smeren met een fijne bodymilk na een heerlijke dag zonnebaden. Even dat luie zweet eraf douchen, lekker fris en daarna heerlijk slapen. Ik koos deze producten van L'Occitane. Omdat je toch schoon moet worden van het douchen en een bodymilk vaak verkoelender is dan een bodybutter of lotion. Benieuwd naar de producten? Kijk dan zeker even verder!

Ik begon natuurlijk met de douche olie, waar ik maar niet aan kan wennen. Ik heb al enkele anderen kunnen proberen, maar de structuur is best gek. Het is natuurlijk een olie, dus het loopt letterlijk de fles uit als je 'm op de kop houdt. Niet te lang doen dus! Olie is ook behoorlijk dik, dus je moet ook echt wel goed wrijven voordat het goedje een lekkere zeep begint te worden. De geur die eraf komt is apart, ik kan het niet echt omschrijven, je moet er echt van houden zullen we maar zeggen. De olie die erin zit is amandelolie, maar eigenlijk ruikt hij daar niet heel erg naar. De geur is eigenlijk best wel anders dan de amandelgeur die ik ken. Hij geurt wel echt heel sterk en zoals ik al vaker heb gezegd, de geurbeleving vind ik ook heel belangrijk. Op de foto hieronder zie je de 'transformatie' van de olie.

Verder is de fles van plastic, maar wel heel handzaam, en met een zuinige dop. Er zit geen deksel op, je hoeft 'm er ook niet af te draaien, maar het is zo'n dop die je in moet drukken om er zeep uit te kunnen krijgen, en ik bedoel dus geen pompflacon. Volgens mij heb ik dit ook al vaker gezegd, maar ik vind dat alle merken met zo'n dop moeten komen!

Nadeel? Ik had het kunnen raden .. er zit nog aardig wat parfum in. Als je hier niet tegen kunt is dit product misschien niet helemaal geschikt voor jou.


En daarna de bodymilk. Zelf vind ik dat ik al best wel lekkere bruine armen heb na een paar dagen zon. Heerlijk! Maar goed, zonnen is slecht voor de huid en na al die beschadiging is een beetje verzorging wel gewenst. Natuurlijk moet je gedurende de dag goed blijven smeren met SPF, maar als je eenmaal uit de zon bent is een verkoelende crème wel prettig. Ik nam deze heerlijke, koele bodymilk. 

Makkelijk smeerbaar, niet te vloeibaar en niet al te romig met een heerlijke geur. Dat is de body milk heel kort omschreven. Hij trekt vrij snel in en blijft niet zo erg op de huid liggen. Dat is fijn, want als huidproducten wel op de huid blijven liggen dan is het voor mij vaak al een no-go. Ik denk dat ik hiermee de komende dagen wel vaker ga smeren. Vanavond weer! Het geeft echt een luxegevoel en ook de mooie glazen pot helpt daar wel aan mee.
Wat een mooie producten hè? Dit doet er natuurlijk totaal niet toe, maar ik hou eigenlijk ook wel heel erg van de etiketten op deze producten.

Shower Oil; €15,50 voor 200ml. Milk Concentrate; €26,00 voor 100ml.

Wat gebruik jij voor producten nadat je in de zon bent geweest? Wat is jouw routine? Vertel het in de comments!

xx Jennifer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.