woensdag 3 juli 2013

Max Factor Wild Shadow Pots + Clump Defy Mascara + stap voor stap look!


Max Factor is vanaf deze week met een zestal nieuwe oogschaduws gekomen. En laat ik direct eerlijk zijn, het zijn echt oogschaduws waar je 'U' tegen zegt. De collectie bestaat uit drie felle techno kleuren en drie taupe tinten die perfect passen bij de hyper tropicality trend van nu! Kijk mee naar swatches en een look met deze oogschaduws.De oogschaduws zitten in leuke kleine ronde pots. Is het handig? Nee. Ziet het er mooi uit? Ja. Wat ik niet handig vind is dat je de deksel er echt af moet draaien. Je kunt dus je deksel kwijt raken omdat hij niet vast aan de oogschaduw zelf zit. Ik vind top dat het een doorzichtige deksel is, hierdoor zie je direct goed welke kleur je hebt.


Totaal komen er zes kleuren. Zo heb je de felle opvallende kleuren boven en de wat meer getemde en neutrale kleuren beneden.


Van links naar rechts zie je hier: 101 Pale Pebble , 55 Feral Brown , 107 Burnt Bark

De oogschaduws bij daglicht. 
De oogschaduws met flits. 

Ik vind de pigmentatie echt geweldig van deze drie kleuren. Ze voelen onwijs zacht aan. Zijn erg prettig in gebruik en geven direct onwijs veel kleur af. Ja echt ik kreeg het Urban Decay / Too Faced gevoel bij deze oogschaduws.


Van links naar rechts zie je hier: 30 Turquoise Fury , 45 Sapphire Rage en 15 Vicious Purple. 

De oogschaduws bij daglicht.
De oogschaduws met flits. 

Ik ben echt zo onwijs onder de indruk van deze mooie oogschaduws. Tik bij het aanbrengen even je kwast af, want sommige kunnen een klein beetje kruimelig zijn. De swatches die je hier ziet zijn gemaakt zonder oogschaduw basis, droog en in één keer vegen. Impressing vinden jullie niet? 

Ik heb er nog even een snelle en makkelijk look gemaakt. 

  1. begin met een gereinigd oog. Je kunt een klein beetje oogschaduwbasis gebruiken, dit heb ik niet gedaan bij deze look. 
  2. Ik heb de kleur Feral Brown aangebracht op het bewegend ooglid. 
  3. Ik heb in de crease de Burnt Bark gebruikt door hem goed te blenden en hem over te laten lopen. Ik heb hem wat omhooggewerkt zodat het oog wat optisch gelift wordt. Ook bracht ik Pale Pebble net onder het wenkbrauwbot aan. 
  4. Met een zwart oogpotlood van Max Factor breng ik een heel dun lijntje aan net boven de wimperrand. 
  5. onder het oog heb ik langs de wimperrand de kleur Sapphire Rage aangebracht. Het geeft net even een 'kick' aan de look. Deze zomer zijn de felle kleuren eyeliner/oogschaduw onder het oog helemaal hot, en zo heb je een op een niet te opvallende wijze toch een extra iets bij de ogen. 
  6. Als laatst bracht ik de Clump Defy False Lash Effect Mascara aan, en klaar is je look!


Dan de Clump Defy False Lash Effect Mascara. Laat ik eerst voorop stellen dat ik geen ster ben in mascara reviewen. Of eigenlijk is dat niet het probleem. Ik kan haarfijn uitleggen hoe ik een mascara vind en wat hij doet, echter zien bijna alle mascara's er bij mij hetzelfde uit. Ik heb van mijzelf erg korte en blonde wimpers en er zit wel een beetje krul in, maar that's it. Maar ik zal mijn best doen om te laten zien waarom ik deze mascara erg fijn vind. De mascara is weer een variant op de False Lash Effect Mascara. Ik vind het borsteltje erg prettig werken en merk dat je hem makkelijk op meerdere manieren kunt gebruiken als je hem een klein beetje draait. Hij
heeft namelijk een wat bollere en een wat rechtere kant. Hierdoor separeert hij de wimpers mooi en geeft hij ook een beetje krul aan de wimpers. 


Hier zie je de mascara op mijn ogen. Links met de look, rechts alleen de mascara. Zoals je ziet geeft hij een mooi effect en separeert hij de wimpers goed. Sommigen van jullie zullen zeggen, is dit alles?. Maar ja dit is alles, ik heb niet meer wimpers en hebben een beetje te neigen nar wat spinnepoterige. Helaas ligt dat aan mijn wimpers en niet aan deze mascara. 

De producten van Max Factor liggen vanaf deze maand in de winkel. De Wild Shadow Pots kosten €7,99 per stuk, de Clump Defy Mascara kost €14,99. 

Q: Wat is jou eerste indruk over deze producten?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.