woensdag 24 juli 2013

Maybelline Polka Dots Nagellak


Nagellak is de laatste jaren onmisbaar geworden en elk merk komt met de leukste en nieuwste technieken die een lak nog leuker en specialer maken. Zo is Maybelline gekomen met een Polka Dots lijn. Deze lijn bestaat uit vier lakjes die verschillende glitters en spikkels hebben in verschillende maten. Omdat ik op buitenlandse blogs las dat de zwart witte zo moeilijk verkrijgbaar was werd ik erg nieuwsgierig. Toen ik ze in de winkel zag liggen , vond ik ze erg spannend en nam ze daarom alle vier mee.
Ik heb een beetje gespeeld met de lakjes en heb bij elk polka dots lakje ook een bijpassend kleur lakje uitgekozen. Zo laat ik elke keer op mijn ringvinger zien hoe het lakje over een kleur is en zie je op de andere nagel de Polka Dots lakje neutraal.


197 Chalk Dust is een onwijs gaaf lakje. Hij is transparant en heeft zwarte en witte spikkels. Links zie je een foto met 1 laagje , rechts zie je 2 laagjes. Op mijn ringvinger heb ik Black Taxi gebruikt van Nails Inc.


198 Shooting Stars is een lakje die ook weer de zwart en witte spikkels heeft. Echter heeft hij hier een blauwe basis die aardig jelly lijkt. Op mijn ringvinger heb ik Essence Multi Dimensional ( niet meer verkrijgbaar.)


200 Rain Forest Canopy Heeft ook weer zwart en witte spikkels. Hier is de basis groen van kleur en is hij in twee laagjes eigenlijk al helemaal dekkend. Op mijn ringvinger heb ik Rimmel 825 Sky High.


201 Speckled Pink is de zachte en zoete variant van allemaal. Ook hier weer de zwart met witte spikkels. Ik had bij dit lakje de kleur van zichzelf iets dekkender verwacht. Op mijn ringvinger heb ik Trind CC137.


Ik vind ze alle vier grappig, maar de zwart witte is toch echt wel mijn favoriet. Daar zitten de meeste spikkels in en lijkt heel gaaf over heel veel verschillende lakjes. Veel meiden zeiden op twitter dat hij erg leek op die van L'oreal. Inderdaad hij heeft er wat van weg, echter vind ik persoonlijk deze veel mooier omdat deze veel verschillende soorten spikkels en glitters heeft.

Ik heb de lakjes in Duitsland gekocht voor €1,95 per stuk. Mocht je ze zien, neem dan zeker een kijkje.

Q: Wat vind jij van deze gespikkelde polka dot lakjes? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.