dinsdag 30 juli 2013

Neutral Face Care


Neutral is een merk wat ik voornamelijk ken van baby- en lichaamsverzorging. Het is een merk wat geen parfum en kleurstoffen bevat en erg geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Nu uit onderzoek blijkt dat wij gemiddeld per dag acht verschillende producten met parfum op ons gezicht aanbrengen wilde Neutral daar verandering in brengen. Daarom zijn ze met een gezichtsverzorgingslijn gekomen die bestaat uit vier producten die geen parfum, kleurstoffen en parabenen bevat.De Make up remover Wipes is een product wat ik onwijs handig vind voor onderweg, op vakantie of een dagje strand. Deze hydraterende doekjes reinigen de huid van onzuiverheden en make-up. De doekjes voelen fris aan en er zit naar mijn mening genoeg vocht op. Soms heb je gezichtreinigingsdoekjes die heel droog aanvoelen, bij deze heb ik dat gevoel totaal niet. Ik moet zeggen dat mijn make-up er makkelijk mee afgaat. Hij is geschikt voor het reinigen van waterproof oogmake-up , maar daar gebruik ik liever iets anders voor omdat ik het boenen met doekjes bij mijn ogen niet heel prettig vind, maar voor mijn gezicht vind ik ze echt top!


Over de verpakking is goed nagedacht, want hij is luchtdicht afsluitbaar. Dit vind ik een erg groot pluspunt, want bij een verpakking met alleen een sticker laat na een tijdje de plaklaag los en drogen ze uit. Hier is dat totaal niet het geval en kun je ze juist goed afsluiten en bewaren.


De Face Wash is een milde foam gezichtsreiniging die de poriën en het gezicht reinigen van make-up en onzuiverheden. De foam zit in een handige pompflacon die erg hygiënisch is in gebruik. Je hoeft niet met je handen in een product waardoor er geen bacteriën bij komen.


De reiniging voelt erg zacht aan, dit komt mede door de toevoeging van glycerine. Deze zorgt ervoor dat de huid zacht maken en beschermt tegen irritaties. Verder droogt hij mijn huis niet tot nauwelijks uit en voelt het erg fijn aan op de huid.


De Skin Tonic is een lotion/tonic voor na de reiniging om net even alle laatste restjes vuil en make-up er af te halen. De tonic bevat geen alcohol en dat is wel erg prettig, want alcohol droogt de huid erg uit. De tonic bevat Allantoïne, deze stimuleert de huid tot celdeling. Verder bevat het ook Pro vitamine B5 (Panthenol) dit zorgt ook voor een snellere celdeling.


Ook dit product zit weer in een onwijs handige en hygiënische verpakking. Dekseltje open, watje er op en een paar keer pompen. Door het pompsysteem kun je zonder veel verspilling en moeite tonic op het watje krijgen en reinig je snel en makkelijk de huid nog even na.

Ik vind de tonic erg prettig aanvoelen en verfrist net dat beetje extra. Hij zorgt er ook voor dat de poriën weer sluiten naar de reiniging zodat er minder invloed van buitenaf binnen kan dringen.


Als laatst is er de Face Cream. Deze dagcrème zit ook weer in een handig verpakking. Een mooie en simpele pompflacon dit ook weer erg hygiënisch is. De crème is mild en hydrateerd de huid. Ook in de dagcrème zit glycerine, daarnaast is er ook nog vitamine E toegevoegd. Vitamine E beschermt o.a. de huid tegen vrije radicalen.


De crème voelt erg zacht aan en trekt snel in de huid. De crème heeft voor mij een hele fijne textuur en zorgt voor een fijn gevoel op de huid. 


Ik vind de producten echt onwijs fijn en om eerlijk te zijn boven mijn verwachting. Omdat het zo clean gehouden wordt heb ik altijd een klein beetje de vraag in mijn achterhoofd: "werkt het dan wel goed?" Ja het werkt onwijs goed. Ik kan maar één kleine nadeel vinden aan deze lijn en dat is ook nog echt persoonlijk, dat is de geur. Ik vind de geur erg muf ruiken , maar dat komt natuurlijk doordat er geen parfum in zin. Maar zou ik de producten laten staan om de geur? Nee totaal niet, de muffe geur is kort na het aanbrengen alweer verdwenen.


Face Wash 150ml €9,99
Skin Tonic 150ml €8,99
Make-up remover wipes 25st. €5,49
Face Cream 50ml €11,99
De producten liggen vanaf nu bij een drogisterij en supermarkt bij jou in de buurt. 

Q: Gebruik jij veel producten met parfum of andere toevoegingen er in?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.