zondag 14 juli 2013

*NEW* Catrice Najaars collectie oogschaduw , Lip Balm en Blush Tint + Swatches


En zo ineens sta je in Duitsland in de DM en sta je voor het Catrice schap. Je kijkt er naar en ineens kom je tot het besef dat je oog in oog staat met de nieuwe assortimentswisselingen. Nieuwe oogschaduws, nieuwe lip balms, nieuwe kleuren nagellak , en nieuwe mascara's en een Blush tint. Ik begon mijn mandje al vol te laden , alleen eindigde mijn mandje uiteindelijk niet vol bij de kassa. Ik vertel waarom en ik laat jullie de swatches zien.
Ik zal eerst maar een korte uitleg. Ik was mijn mandje aan het volladen met producten van de nieuwe collectie en was al helemaal door het dolle heen. Totdat mijn moeder mij er op attendeerde dat de ooschaduws er wel erg stuk uit zagen. En inderdaad, alle oogschaduws die er aanwezig waren, waren stuk. Ik baalde onwijs en was zwaar teleur gesteld. Om jullie toch een indicatie te geven van de producten heb ik in de winkel wat swatches gemaakt en op de foto gezet met mijn Iphone. Normaliter zou ik dit nooit zo snel doen, maar ik wilde het zo graag aan jullie laten zien.


Hier zie je vier keer de  Liquid Metal oogschaduws. Zoals je direct goed kunt zien zijn de oogschaduws allemaal beschadigd of stuk. Ik denk dat iemand de hele layout van Catrice gewoon heeft laten kletteren en weer terug in het schap heeft gezet. Het patroontje in de oogschaduw vind ik erg mooi. De prijs is €3,99.


Hier zie je snelle swatches die ik met mijn iPhone gemaakt heb. Helaas geen top kwaliteit foto en de belichting was ook niet top, maar het geeft een indicatie hoe ze er uit zien. De pigmentatie was echt top, dit was echt naar 2 keer vegen. Ze kruimelden wel dus daar moet je ene beetje mee oppassen. Ik snap de naam Liquid metal wel, want ze voelen heel zacht aan.


De Blush tint was er ook en viel mij zwaar tegen. Er kwam bijna geen kleur vanaf en met één veeg was het eigenlijk ook zo weer weg. Ik heb nog geprobeerd hem op de foto te zetten, maar het stelde in mijn ogen echt niks voor. Hij kost €3,99.


Als laatst zag ik de nieuwe Colour Lip Balm in vier tinten. Deze verpakkingen zijn echt de trend van dit jaar. Het zijn licht getinte lippen balsems die een zacht en verzorgend gevoel geven.


Hier zie je de vier kleuren naast elkaar. Ik had gehoopt dat de kleuren iets verschillender waren geweest. Verder zien ze er romig en zacht uit. Ik ben echter wel bang dat ze niet lang blijven zitten. Ze kosten €4,99.

De collectie ligt volgens mij over 2 a 3 weken in de winkel in Nederland.

Q: Kijk jij er naar uit of vind je het een beetje tegen vallen?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.