donderdag 25 juli 2013

*New* Dove Go Fresh


Twee week geleden konden jullie al zien dat ik bij het Dove Go Fresh event was geweest. Tijdens dit event werden twee nieuwe producten geïntroduceerd. Na het event kon ik thuis flink testen met de nieuwe producten en ben ik afgelopen twee weken helemaal compleet Dove geweest. Elke dag rook ik weer heerlijk naar Dove en testte ik zowel producten voor het lichaam als voor de oksels. Kijk mee naar deze zomerse Dove producten.Dove kwam op het event speciaal met twee nieuwe producten, de Go Fresh Blauwe vijg & Oranjebloesem douchegel en de Go Fresh Granaatappel & Verbena Citroen Body Lotion. Daarnaast kreeg ik de complete lijn van de Go Fresh Granaatappel & Verbena Citroen, deze bestaat uit een douchegel, en drie verschillende deodoranten.


Als eerst de enige van de Blauwe vijg & Oranjebloesem lijn. Hier is een nieuwe douchegel van uitgekomen. Deze douchegel is een heerlijke licht zoete geur die heerlijk is tijdens deze warme dagen. Hij heeft een lekker verzorgend en zacht gevoel na het douchen.


Uit de Granaatappel & Verbena Citroen bestond al de douchegel. Deze voelt qua substantie het zelfde aan als de nieuwe van Blauwe vijg & Oranjebloesem echter vind ik de geur van de Granaatappel & Verbena Citroen persoonlijk lekkerder. Hij is fris zoet en ruikt op mijn huid echt heerlijk.


De body lotion uit deze lijn is nieuw toegevoegd en heeft dezelfde lekkere geur van Granaatappel & Verbena Citroen. Met de combinatie van de douchegel en deze body lotion laat mijn huid heerlijk lang zoet en fris ruiken. I like it a lot.


Ik vind de substantie van de bodylotion onwijs lekker aanvoelen. Hij is niet te dun en smeert erg makkelijk uit over de huid. Verder trekt hij makkelijk en snel in de huid en geeft hij een lekker en gevoed gevoel.


De eerste deo in het rijtje van drie is de spray variant. Deze gebruik ik zelf niet meer als volledige deo. Ik merk dat spray varianten bij mij niet het gewenste effect geven, echter vind ik de geur altijd erg lekker van spray deodoranten. Ik gebruik ze dus wel erg vaak, want ik spray vaak een klein beetje puur voor de lekkere frisse geur. Hij laat totaal geen witte vlekken achter en dat vind ik wel erg fijn.


De roller deodorant variant vind ik erg fijn werken. Hij houdt mij lang fris en geeft mij ook een fris gevoel de hele dag. De gel trekt snel in de huid en laat geen witte vlekken achter. Hij is erg prettig voor dagelijks gebruik.


Als laatst heb ik de Maximum Protection met de Granaatappel & Verbena Citroen geur. Ik had nog niet eerder een crème deodorant gehad die echt maximaal bescherming geeft. Nou ik ben echt om. Wat een prettige deo. Hij houdt mij erg lang fris. Zelfs bij de warme dagen van afgelopen week. De crème doseer je erg makkelijk door een klein beetje omhoog te draaien. Je moet de crème wel goed in laten trekken want anders heb je kans dat je wat witte strepen in je kleding krijgt. Dit heb ik één keer gehad, maar dat was eigenlijk in mijn domme snelle haast.


Ik vind de product lijn van Dove Go Fresh echt top. Ik vind ze stuk voor stuk erg prettig werken. Ze geven mij net dat beetje extra nu tijdens de zomer, want je huid droogt onwijs uit door warmte, UV, zee- en chloorwater. 


Douchegel € 3,55
Body Lotion € 7,11
Deo Spray € 3,59
Deo Roller € 3,49
Maximum Protection € 7,59
De producten zijn verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt. 

Q: Wat voor deo gebruik jij? Roller, Spray of Crème ?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.