woensdag 17 juli 2013

Nieuwe geuren 8x4


Dit voorjaar heeft 8x4 haar parfum-deo lijn uitgebreidt met drie nieuwe geuren. ‘Hollywood’ en ‘Key to Love’ voor vrouwen en ‘Play the Game’ voor mannen. Zoals 8x4  altijd doet , past iedere geur bij een geheel eigen stijl. Welke stijl past het beste bij jou?De geuren hebben allemaal hun eigen style qua uitstraling. Zo heb je de romantische uitstraling bij ; Key to Love' , de glamourgirl opde 'Hollywood' variant en de stoere mannelijke 'Play the game' komt vooral sportief over.

Hollywood is speciaal voor de stijlvolle glamour girl. De basis bestaat uit Muskus en Vanille, met Abrikoos en Perzik als topnoten en een hart van Jasmijn en Roos.

Key to Love heeft een betoverende geur die je sensuele kant nog eens extra belicht. De basis bestaat uit Vanille en Sandelhout, met Mandarijn en Grapefruit als topnoten en een hart van Rood Fruit, Jasmijn en Roos.

Play the Game is een verfrissende energieke geur voor de echte man. De basis bestaat uit Leer en Patchouli, met Citrus en Mint als topnoten en een hart van Appel en Violet.De 8x4-collectie bestaat inmiddels uit negentien verschillende varianten met elk een eigen stijl. Zo is er voor elk moment wel een geschikte parfum-deo!

De 8x4 Parfum-deo's zijn vanaf nu verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt. De prijs is €2,99 per stuk. Trekpleister heeft t/m 14 juli alle 8x4 deo's voor €1,50

Q: Voor welke variant zou jij kiezen?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.