zaterdag 13 juli 2013

Nivea dare to dip - 20x kans op een Nivea zomer pakket - Winactie!


Wij vrouwen zijn nooit 100% zeker over ons lijf en zeker wanneer de zon gaat schijnen komen de onzekerheden nog meer naar boven. Nivea wil dames aansporen om meer te gaan doen zonder onzeker te zijn. Daarom de Dare To Dip campagne waar Nivea groot mee komt op o.a. hun Facebook pagina. Omdat ik helemaal achter het thema sta vind ik het dan ook super leuk dat ik maar liefst 20 Dare to Dip pakketten weg mag geven met o.a. een dare bikini. Kijk mee hoe jij kans kan maken.


Wist jij dat vrouwen  aangeven dat het zelfvertrouwen over hun lichaam onder andere groeit als zij complimenten krijgen van vrouwen die ze niet kennen? Ik ken het gevoel wel, want als een onbekend iemand je een compliment geeft kan het soms zo speciaal voelen en blijft het meestal ook lang in je hoofd hangen. 


Omdat ik vind dat vrouwen zich veel zekerder mogen voelen over hun lichaam , vind ik het echt onwijs leuk dat ik dit mag delen en totaal 20 bikini's mag weggeven, en daarbij is een goede bescherming van de huid tijdens het zonnen natuurlijk heel belangrijk vandaar dat je er ook NIVEA SUN lotion & After Sun lotion bij krijgt.

Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze prijs is ons te mailen en antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Wat geeft jou een zelfverzekerd gevoel?
Mail voor 20 juli 23.59 je antwoord naar win@sillysilsil.com en maak kans op 1 van de 20 pakketten. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.