vrijdag 26 juli 2013

NOTD : Lavender glam


Het is alweer even geleden dat ik een Nail of the Day gedaan heb. Dit komt grotendeels door het testen van gelnagels van verschillende merken, en dat ik een lange tijd erg ontevreden was over de kwaliteit van mijn nagels. Nu ze weer een mooie lengte hebben kon ik het niet laten om wat combinaties uit te proberen en zo kwam ik op deze mooie zomerse combi. Ik vind de combi van deze twee lakjes erg 'Lavender Glam' , daarom ook deze naam.Ik gebruikte als basis de NYC 257 Lavender Cupcake van de City Sweet collectie van voorjaar 2012. Daaroverheen deed ik de Essence Remix your Style Love top coat. Deze combinatie maakt de nagels heel spannend en totaal niet saai. De topcoat er overheen geeft een soort rosé gold achtige touch aan het geheel. Lastig om vast te leggen op camera. Gelukkig is het mij toch gelukt om ze zo goed mogelijk over te laten komen. 


Q: Wat vind jij van deze NOTD Combi?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.