dinsdag 16 juli 2013

Oriflame Pure Nature Pear & Nectarine


Tijdens deze warme zomerdagen is het heerlijk om je huid goed te verzorgen. Je huid heeft veel te lijden door de warmte, zon en UV stralen. Tijdens de zomer vind ik het heerlijk om veel fruit te eten. Oriflame heeft een Pure Nature lijn gecreëerd op basis van peer- en nectarine-extracten. De lijn is geschikt voor de normaal tot vette huid en bestaat uit een face wash, een dagcrème en een ooggel. Kijk mee naar deze limited edition van Oriflame.
De Face Wash is een milde gezichtsreiniger die door in aanraking met water een heerlijk geurende schuim wordt. Hij maakt je gezicht goed schoon en laat mijn gezicht onwijs zacht aanvoelen. Ik moet zeggen dat mijn gezicht totaal niet trekkerig aanvoelt na de reiniging en dat vind ik een groot pluspunt.


De Face Cream is licht en luchtig en voelt fris maar ook voedend aan. Naast de peer en nectarine extracten zit er ook zonnebloem olie , bijen- en carnaubawas in. Dit zijn vooral de beschermende en voedende bestandsdelen.


De crème is erg lekker verkoelend en zeker als je hem op een koele plek als bijvoorbeeld de koelkast bewaart. Met de warme dagen vond ik het erg lekker om hem in de ochtend uit de koelkast te halen om lekker koud op het gezicht aan te brengen.


Als laatste uit deze lijn is er de Eye Gel. Deze gel in een tubetje is ook heerlijk als je hem in de koelkast bewaard deze warme zomerdagen. Hij hydrateert de ogen en geeft een uitgeruste blik. Toch heb ik een beetje het gevoel dat ik er soms puffy eyes van krijg, maar dat kan aan mij liggen.


Links zie je de face wash, in het midden de face cream en rechts de eye gel. 

De producten zijn nu tijdelijk te koop via Oriflame.nl tot en met 25 juli. De Face Wash kost €10 , de Face Cream kost €12 en de Eye Gel kost €7. 

Q: Hoe bewaar jij je verzorgingsproducten in de zomer?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.