zondag 14 juli 2013

Pers Zondag #42


De zondagen vliegen voorbij. De zomervakantie is begonnen en het is wat rustiger in de mailbox. Ik merk dat jullie op vakantie gaan, want de bezoekers aantallen zijn wat minder en de persbureau komen met minder nieuwtjes. Deze week heb ik de volgende berichten voor jullie over kiehl's, Rain , oriflame, inglot, marc jacobs en etos.

Kiehl's Skin Rescuer Stress-Minimizing Daily Hydrator

Iedereen heeft wel eens last van Stress. Dagelijks voeren we een strijd om werk, familie, sport, vrienden en financiën zo goed mogelijk te combineren. Natuurlijk kunnen we eens diep ademhalen, op vakantie gaan of yogalessen nemen, maar de realiteit blijft dat stress een onderdeel is van ons dagelijks leven.


De wetenschappers van Kiehl’s Since 1851, de in New York gevestigde leverancier van kwaliteitsvolle huidverzorgingsproducten, hebben een oplossing gevonden voor stress en ontwikkelden een toonaangevende formule. De Kiehl's Skin Rescuer Stress-Minimizing Daily Hydrator. Door enorm efficiënte ingrediënten als Mannose en Rosa Gallica toe te voegen, helpt deze gezichtsformule de zichtbare reactie van de huid op stress aan te pakken en te reduceren. Hij is vanaf september verkrijgbaar voor €35 

Rain Biologie

Rain, een winkelketen gespecialiseerd in fairtrade natuurlijke lichaamsverzorging en handgemaakte cadeaus uit Zuid-Afrika, introduceert ‘Biologie’. Deze 100% natuurlijke productlijn biedt een uitgebreide range aan gespecialiseerde producten ter verzorging van huid, haar, handen en voeten. De producten zijn geformuleerd met biologisch gecertificeerde en botanische ingrediënten en pure plantenolie en –extracten. De Biologie producten revitaliseren de huid en herstellen het vitale vochtniveau. Ze verfijnen de huidstructuur en geven de huid een stralende, frisse uitstraling. De producten kosten tussen de €7,95 en €21,95.

Oriflame Power Woman 

Als ode aan de vrouw die elke dag haar beste beentje voor zet, gedreven door haar jacht naar succes, hebben parfumeurs Evelyne Boulanger (Givenchy, Jil Sander) en Maurice Roucel (Gucci, Kenzo, Lancôme) met ‘Power Woman’ een nieuwe geur voor Oriflame gecreëerd die haar passie waardig is. De geur is 50ml en kost €39,00 Inglot High Summer 


Speciaal voor een colourful summer introduceert INGLOT de nieuwe ColourPlay collectie met sterk
gepigmenteerde lipsticks, oogschaduws en nagellakken. Prachtige intensieve kleuren als blauw, geel en
roze die zorgen voor een expressieve festival look en zachte zomerse kleuren als peach, zeeblauw en
lichtpaars voor een perfecte vakantielook. Kortom, een kleurrijke zomer met een frisse, sprankelende
finishing touch! Producten kosten tussen de €7 en  €75 en zijn verkrijgbaar bij all Inglot stores.

Honey Marc Jacobs

MAAK KENNIS MET MARCS NIEUWE HONEY. LEVENDIG, KRACHTIG EN SPONTAAN.
MET ZIJN BUITENGEWONE TALENT OM KLASSIEKE LIJNEN EN PATRONEN OPNIEUW UIT TE VINDEN SHOWT MARC MET HONEY HET STREEPPATROON OP EEN VERNIEUWENDE WIJZE. NET ALS BIJ ZIJN BRILJANTE FASHIONMIX COMBINEERT HIJ OPVALLENDE STREPEN MET SPEELSE RONDE STIPPEN VOOR EEN VERRASSENDE MIX VAN MODERNITEIT EN ELEGANTIE. HONEY HEEFT DE ECLECTISCHE AANTREKKINGSKRACHT VAN MARCS KENMERKENDE POLKADOT EN VOEGT HIER HAAR EIGEN GOUDKLEURIGE TOUCH AAN TOE. VERKRIJGBAAR TUSSEN DE €34 EN DE €91 VANAF EIND JULI. 

Etos Hypo Allergeen

Stralend voor de dag komen zonder rode of geïrriteerde ogen? In navolging van de Max Volume Hypo Allergeen mascara introduceert Etos nu ook een waterproof variant. Daarnaast wordt er een hypoallergeen oogschaduw toegevoegd. Speciaal voor vrouwen die contactlenzen dragen of gevoelige ogen hebben. Deze producten zijn getest op allergische reacties. De nieuwe Etos Hypo Allergeen oogmake-up is verkrijgbaar vanaf 22 juli vanaf slechts € 3.49.

Q: Waar kijken jullie het meest naar uit?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.