zondag 21 juli 2013

Pers Zondag #43


Ik heb de zomer in mijn bol..... Shallalaaa lalalala... Nou door de reclame van een winkel keten heb ik die de hele dag in mijn hoofd. Het is heerlijk weer buiten en daarom weer weinig nieuwtjes, maar wel erg leuke nieuwtjes. Deze week heb ik Sally Hansen , Clinique, Philosophy, Vaseline en Cavalli.


Sally Hansen Fuzzy Coat

Vanaf nu creëer je in een handomdraai unieke nagels met de nieuwe vezeltextuur formule van Sally Hansen! Ontdek de nieuwste trend in nail art met de innovatieve nagellaklijn van Sally Hansen: Fuzzy Coat. De eerste Textured Nail Color in Nederland!
Sally Hansen heeft, geïnspireerd door de krachtige structuurthema's die te zien waren in de laatste catwalkshows, een nieuwe en exclusieve nagellakformule ontwikkelt. Met deze nagellak creëer je een verrassend en speciaal effect en worden je nagels de blikvanger van iedere look! Een nagellak die alle andere overtreft. De baanbrekende formule creëert bijzondere optische effecten en geeft je nagels een opzienbarend reliëf-effect. Zo ontstaat een matte finish met het effect van een vezelachtige structuur wat eruit ziet als een multidimensionaal netwerk van kleur. Vanaf augustus 2013 bij ICI Paris XL en de drogist en kosten €9,99

Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion

Elke 4,87 seconden wordt ergens ter wereld een flacon Dramatically Different Moisturizing Lotion verkocht. En nu hebben dermatologen de samenstelling van het legendarische „gele wonder‟ aangepast, met een dramatically different resultaat : 50% meer hydratatie die de hele dag aanhoudt, zonder toevoeging van extra olie.Versterkt de huid met 54% in 8 weken. Waarom is dat zo belangrijk?Beide upgrades helpen de huid op twee niveaus namelijk; het behoud van een gezonde basis en een betere weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarom introduceert Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+. Ze kosten €26,40 (50ml) en €50,80 (125ml).

Philosophy Radiant & Refined Kit


In de radiant & refined kit heeft philosophy drie bestsellers verzameld om de huid te reinigen, te hydrateren en volledig te verzorgen om de eerste tekenen van huid-veroudering te bestrijden. De kit is bij uitstek geschikt voor de normale en de gecombineerde huid. philosophy radiant & refined kit bevat:

• purity made simple - 90 ml
• when hope is not enough - 11,1 ml
• hope in a jar - 30 ml 
Met de producten uit de kit verzorg je in drie stappen de huid volledig. de eerste stap is reiniging met purity made simple. stap twee is aanbrengen van het serum when hope is not enough. en bij stap drie gebruik je hope in a jar voor hydratatie/ verzorging. De radiant & refined kit kost Є 24,95 en is verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Vaseline Spray & Go

Voor veel vrouwen is de ochtend het drukste moment van de dag: douchen, haar stylen, gezicht 
verzorgen, opmaken, outfit kiezen, ontbijten…Wie kinderen heeft, kan in de ochtend ook nog eens 
tijd vrijmaken om hen klaar te maken voor de crèche of school. Het is dan ook niet verwonderlijk 
dat het gebruik van bodylotion er ’s ochtends vaak bij inschiet. Het aanbrengen, maar zeker ook de 
wachttijd tot een lotion is ingetrokken, kost voor veel vrouwen simpelweg teveel tijd. 
Vaseline Spray & Go Bodylotion is een makkelijk te gebruiken spray waarmee je de bodylotion 
snel en gelijkmatig over je hele lichaam kunt aanbrengen. De lotions bevatten het gepatenteerde 
stratys 3TM multi - layer moisture dat direct de droge plekjes van de huid hydrateert. Doordat de 
bodylotion meteen intrekt hoef je niet te wachten met aankleden, of je nu een zijden blouse of strakke 
skinny jeans aantrekt. Binnen enkele seconden is je huid diep gehydrateerd zonder dat deze vochtig 
of plakkerig aanvoelt. Ze kosten €6,89 en is vanaf nu verkrijgbaar.

Just Cavalli for him

Een geur. Een verleidelijke geur, die zweeft in de lucht. Onbewust vertrouwd. Een totale verbondenheid. Het kan niet ontkend, en zeker niet genegeerd worden. Net als een ´love bite´. Het is just now, just sex, just Cavalli. De jacht is geopend. Ben jij de prooi? De Just Cavalli man is zelfverzekerd en zich bewust van zijn charme. Hij speelt het spel ten volle, zonder beperkingen of verboden. Hij houdt van verleiden en verleid worden en gaat volledig op in de sensatie van het jagen. Zelfs in een stedelijke en beschaafde omgeving, houdt hij voeling met zijn dierlijke kant. Prijzen tussen de €17 en de €72 en verkrijgbaar vanaf augustus. 

Q: Dat was het weer voor deze week, waar kijk jij het meest naar uit?


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.