zondag 28 juli 2013

Pers Zondag #44


Sorry lady's, ik moet jullie helaas een beetje teleurstellen deze zondag. Mijn inbox was afgelopen week zo onwijs rustig dat er maar weinig nieuwtjes binnen zijn gekomen. Er kwamen wel wat meer nieuwtjes binnen, maar daar mag ik helaas nog niks over kwijt. Vandaag heb ik in ieder geval ici paris XL, therme, Dove en Medik8 voor jullie. 


Medik8 Beta Moisturise

De Beta Moisturise werkt met natuurlijke huidmechanismen om de hydratatie op peil te houden. Het is een sterke formule, met Pre- en Probiotics, die helpt bacteriën tegen te gaan die acne veroorzaken. De moisturise bevordert een heldere teint, reguleert het talgniveau en helpt puistjes in de toekomst te voorkomen. De Beta Moisturise is prima te gebruiken als make-up basis; de formule trekt snel in en heeft een matterend effect. De moisturise is parfum en parabenenvrij, is niet vettig en verstopt de poriën niet. Hij kost  €49,95

Therme anti-transperant behandelspray

Zonder zorgen in je nieuwe outfit op je favoriete festival of vakantiebestemming verschijnen? Geen probleem met de anti-transpirant producten van Therme Skincare! Zo ben je met de Therme 5 dagen Anti-Transpirant Behandelspray dagenlang verlost van kwalijke transpiratie en daarbij horende vervelende luchtjes. De spray werkt zelfs bij vervelende zweetvoeten! Kortom; even sprayen en je voelt je okselfris. Beter nieuws kan Therme Skincare je deze zomer niet brengen…

ICI Paris XL Nail Tools

Mooie nagels zijn een must voor elke vrouw, maar die krijg je niet zomaar. Een ontspannende manicure of pedicure in een salon is natuurlijk heerlijk, alleen is de tijd hiervoor soms moeilijk te vinden. ICI PARIS XL heeft alle tools zodat jij thuis jouw nagels tot in de puntjes kan verzorgen.

  1. Nagelknipper €3,25
  2. Nagelvijl €1,80
  3. Manicure / Pedicure tang €10,55
  4. Bokkepootjes  €1,15
  5. Tenenspreider €1,15

Dove Love your hair

Dove introduceert de Split Ends Rescue-lijn en een vernieuwde Intense Repair-lijn. Verzorgingsproducten die je haar tot in de puntjes voeden en versterken zodat je elke dag kunt genieten van een good hair day! 

De producten van Dove Intense Repair helpen droog, beschadigd haar diep van binnen te herstellen dankzij een unieke formule op basis van Keratin Repair Actives. Deze actieve ingrediënten versterken en herstellen het kwetsbare haar tot op celniveau in slechts 2 weken*.  Hierdoor zal het het haar minder snel beschadigen en afbreken en voorkom je gespleten punten. De intens voedende haarverzorgingslijn van Dove zorgt ervoor dat je weer snel volop kunt genieten van je mooie haar - en zorgeloos je gebruikelijke stylinggewoontes kunt behouden. 

De schaar is niet meer de enige remedie om je haarpunten weer een gezonde uitstraling te geven: probeer de Split Ends Rescue-lijn, producten op basis van het Active Sealing Serum. Dove Split Ends rescue herstelt 80% van je gespleten haarpunten na slechts drie keer gebruiken. De verzorgingsproducten voeden en herstellen je haar vanaf de wortel tot in de puntjes zodat je langer kunt genieten van je gewenste haarlengte. Het serum hecht de uiteinden van de haarschacht weer aan elkaar waardoor droge ruwe punten mooi glad en zacht worden. De Split Ends Rescue-lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een leave on-behandeling. De producten kosten tussen de €1,29 en de €6,99.

Dat was het alweer voor deze week.

Q: Waar ben jij benieuw naar?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.