maandag 1 juli 2013

Pip Studio Make-up tasje + hoe ik hem gebruik


Ik heb altijd een make-up tasje bij me met een aantal standaard handige dingen er in. Hoe leuk is het dan als je een toilettasje hebt die lekker fleurig is en goed opvalt. Pip heeft echt zulke leuke printjes en leuke opvallende make-up tasjes. Ik heb hier een super schattige make-up tasje die ik niet alleen voor make-up gebruik, maar ook voor iets anders. Kijk hoe handig hij is op meerdere manieren.
Het make-up tasje heeft weer een leuke fleurige print. Voorop zie je het Pip logo en hebben de randen een schattig rood wit geruit stukje.


Hier zie je nogmaals de mooie details van het tasje. Alles is gemaakt van dik materiaal. Hierdoor is hij erg stevig en geeft hij een goede bescherming aan de producten die je er in stopt.

Hij heeft een stevige magneetsluiting, hierdoor blijft hij goed dicht en heb je niet ineens alle make-up door je tas heen zitten.


Je hoeft hem natuurlijk niet altijd te gebruiken voor make-up. Zo heb ik hem nu al een aantal keer gebruikt voor mijn lens. Ik heb sinds een aantal maanden een extra lens. Aangezien je maar 1 lens per keer op je camera kunt hebben moet je de andere goed opbergen. De standaard 18-55 lens past perfect in dit leuke tasje en is dan erg goed beschermt.


Het make-up tasje is verkrijgbaar in drie verschillende formaten van XS tot M en is in drie verschillende kleuren verkrijgbaar. De prijzen zijn €29,95 ,  €35,- en €42,50 en verkrijgbaar in de webshop van PiP Studio.

Q: Wat voor make-up tasje gebruik jij?

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.