dinsdag 2 juli 2013

*PREVIEW* Essence gel nails at home *NEW*

Zoals jullie wel weten ben ik onwijs fan van nagellak, en het budget merk Essence staat ook zeker in mijn favoriete merken lijstje. En zoals jullie laatst in mijn DailySilSil hebben kunnen lezen heb ik mijn gellak nail certificaat gehaald. En wat krijg je als je deze drie leuke dingen samen combineert? Inderdaad een gel nails at home lijn van Essence. Gellak voor thuisgebruik.Ik heb het bericht nog maar net binnen gekregen, dus I am super excited! Ik moet wel direct zeggen dat ik het een beetje anders werkt dan de salon methodes. Het is makkelijker, maar daardoor ook minder lang houdbaar. Ik kan niet wachten om het zelf te testen en jullie mijn mening over dit product te geven!

Doe het zelf! Vanaf september 2013 kun je zelf thuis stijlvolle, trendy gelnagels aanbrengen met essence gel nails at home.
  • Een perfecte high shine gel manicure die gemakkelijk is aan te brengen
  • Eindeloze mogelijkheden: een prachtige french manicure en alle mogelijke kleuren  nagellak
  • Gemakkelijk te verwijderen – de gel kan eenvoudig van de nagels worden getrokken
  • Houdt tot tien dagen lang 
Alle veelvoorkomende nagellakproblemen zijn nu eindelijk opgelost. Geen zorgen meer over beschadigde of afgeschilferde lak. In plaats daarvan kun je je verheugen op langhoudende, glanzende gelnagels die ook nog eens gemakkelijk kunnen worden verwijderd! Deze technologische innovatie is gebaseerd op de nieuwe "peel off gel base" formule die speciaal voor essence werd ontwikkeld en die onder de essence LED lamp binnen enkele seconden hard wordt. Sensationeel: dit unieke concept werkt met alle essence colour & go nagellakken.


Om kennis te maken met essence gel nails at home is er een essence gel nails at home starter kit voor beide versies met de volgende inhoud:
  • essence gel nails at home primer
  • essence gel nails at home peel off gel base
  • essence gel nails at home cleanser
  • essence gel nails at home french gel top coat of essence gel nails at home clear gel top coat

De essence gel nails at home starter kit colour look en de essence gel nails at home starter kit natural french look zijn verkrijgbaar voor  € 9,99 per stuk.
essence gel nails at home producten zijn perfect afgestemd op de essence LED lamp. De essence LED lamp met automatische 60-seconden power-off mechanisme is niet inbegrepen bij de starter kits en kost € 24,99.


gel nails at home cleanser                                       € 2,59
gel nails at home primer                                          € 2,59
gel nails at home peel off gel base                           € 2,99
gel nails at home french top coat                             € 2,99
gel nails at home clear gel top coat                          € 2,99
gel nails at home LED lamp                                    € 24,99
gel nails at home french look starter kit                   € 9,99
gel nails at home colour look starter kit                   € 9,99
gel nails at home super rich hand & nail cream        € 2,59
gel nails at home nail file                                         € 1,99


essence gel nails at home is verkrijgbaar vanaf september 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.